Çok geç olmadan kayıp köpeğimi bulmama yardım edin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhaba,

3.5 yaşındaki rotweiller cinsi köpeğim, 25.08 tarihinde Antalya/Topçular semtinde kaybolmuştur. Lara/Düden Şelalesi taraflarında görüldüğü söyleniyor ancak kesin bir bilgi değil.  Ne olur, ona ulaşmamızda bizlere yardım edin.

'' Hayvanlarımız, ağzı dili olmayan arkadaşlarımız''

Size muhtaç değil belki evcil hayvanınız ancak siz ona, sevgisine, dostluğuna muhtaçsınız. Bu hayatta kimse sizi onun sevdiği gibi karşılıksız sevemez. Her biri bir can, arkadaş,yoldaş, dost ya da ne derseniz. Benim köpeğim de benim evladım,38 günlükken geldi, komşularım onu istemediği için -kimler olduğu bilinmemekle- fare zehri ile zehirlendi, 2 hafta klinikte yattı, iyileşti, büyüdü, kocaman ve sevgi dolu bir hayvan oldu. Sadece geçici süreliğine, tatil sebebi ile  tanıdığımız, başka hayvanları da, köpekleri de olan  bir aile dostunun yanına emanet edildi, lakin bir ihmalkarlık sonucu kaçtı.

Sizlerden tek dileğim, bu gönderiyi paylaşmanız, ne kadar çok insan paylaşırsa o kadar çok ihtimal doğuyor.

Yardım ve ilginiz için çok ama çok teşekkür eder,

Tüm sevdiklerinizle birlikte güzel bir ömür dilerim.

Bana ulaşmak isterseniz

Elif Kesici

Bugün Elif imzanı bekliyor!

Elif Kesici bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Antalya: Çok geç olmadan kayıp köpeğimi bulmam yardım edin». Elif ve imza atan diğer 409 kişiye katıl.