Annemi kaybetmek istemiyorum!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Annemin 3 senedir beyin tümörü vardı. Büyümesin diye ışın tedavisi almıştı 1 yıl önce. Ve o ışın çözülmüş. Şu an annemin beyin tümörü kanserimsi şekilde büyümeye başlamış. Giderek aort damarını ve kranial sinirini sarmaya başladı. Tümör büyümeye başlayınca beyinde ki kibas artışı dolayısıyla sağ kulağımızı kaybettik. Kibas artışı dolayısıyla beyin anatoplardamarımız tıkalı. Hem nöroloji hem beyin cerrahi bölümleri ilgileniyor. Onun öncesinde yutak ve ses tellerimiz ışın tedavisi sonrasında felç olmuştu. Burun kanamaları, felaket derecede geçmeyen baş ağrıları, sürekli olarak bulantı ve kusmaları bizi bitiriyor. Hiçbir şekilde beyin cerrahi ameliyatı düşünemiyor. Annem 38 yaşında. Çok riskli bir yerde olduğu için kimse cesaret edemiyor. Sizden ricam bu postu olabildiğince yaymanız. Benim o'na daha çok ihtiyacım var. İçimde hâlâ bi yerlerde umut var. Bi yerlerde bi ilaç, bi iğne, bi doktor olabileceğine ve annemin iyileşeceğine inancım var. Ve de çok çok dualarınızı bekliyoruz. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Bugün Havvanur imzanı bekliyor!

Havvanur Bal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Annemi kaybetmek istemiyorum!». Havvanur ve imza atan diğer 1.650 kişiye katıl.