0 have signed. Let’s get to 15,000!

Dorin is one of the many Romanian animal lovers who witnessed far too many times the brutality and cruelty towards stray dogs in his city and in his country (please see attached https://www.youtube.com/watch?v=1WPiosmNV9U showing dogcatchers in Constanta and the torture and pain they inflict on innocent dogs) ! On August 16, 2017 he said "enough is enough!" and he acted to help the dogs trapped inside the Constanta dogcatchers' van! He tried to stop the van and as they accelerated trying to run him over, in self-defense, he jumped on the side and broke the van window on the driver's side. A few minutes later, with help from a few friends, they blocked the van and Dorin open the back doors freeing the captive strays! He was arrested by the police and will face charges for allegedly "attacking" the dogcatchers and releasing the dogs! I spoke with Dorin and he confessed he always loved dogs and since he was 6 years old he would watch in disbelief and helplessness how dogcatchers would torture, beat and even kill the stray dogs in broad daylight... He also told me the Constanta public shelter, where these dogs were supposed to be taken, is a public disgrace, a killing camp for unwanted animals of Constanta county (I have attached a video https://www.youtube.com/watch?v=3euphvT3oho of this so-called "shelter" showing starving and sick adult dogs and puppies, lying in their own feces and urine, animal lovers, trying to help these dogs, being denied access inside the shelter etc.). All Dorin wanted was to help these dogs and raise awareness on how these poor animals are treated as police is turning a blind eye to the horrific acts of cruelty despite the fact Romania has a strong animal protection law that states "abuse, torture and killing of animals is punishable by law!" Please sign and share this petition to show Romanian authorities we stand with Dorin as he will have to face the law for "destroying public property" but only because stray animals in Romania are not protected from those who don't see animals as living, sentient beings but like inanimate objects!  We are asking Romanian authorities to stop the torture of innocent animals so young people like Dorin don't have to take the law in their hands and act on behalf of those without a voice!

Romanian:

Dorin este unul dintre multii iubitori de animale din România care a asistat de prea multe ori la brutalitatea și cruzimea față de câinii strazii din orașul său și din țara sa (vă rugăm să vedeți video-ul care arată hingherii din Constanta torturind si ranind bietele animale care cad in plasa lor https://www.youtube.com/watch?v=1WPiosmNV9U)! Pe 16 august 2017 a spus "este de ajuns!" si a acționat ca să-i ajute pe câinii prinși în interiorul masinii hingherilor din Constanța! A încercat să oprească camioneta și deoarece soferul a accelerat, ca sa se fereasca din fata masinii, Dorin a sărit pe lateral și a spart fereastra de la șofer. Câteva minute mai târziu, pe o strada laterala si cu ajutorul câtorva prieteni, au reusit sa blocheze camioneta și Dorin a deschis ușile din spate, eliberând cateii captivi! El a fost arestat de către poliție și se va confrunta cu acuzații pentru presupusul "atac" asupra hingherilor și eliberarea câinilor! Am vorbit cu Dorin și a mărturisit că a iubit întotdeauna câini și că, de când avea 6 ani, el privea cu stupoare și neputință cum erau torturați, batuti și chiar ucisi câinii vagabonzi în plina strada ... El mi-a spus ca adapostul public Ovidiu din judet, unde acești câini trebuiau dusi, este o rușine publică, un lagar de ucidere a animalelor strazii din județul Constanța (am atașat un video https://www.youtube.com/watch?v=3euphvT3oho al așa-zisului "adăpost" care arată câini adulți și pui înfometați și bolnavi, zacind in fecale și urină, iubitori de animale, încercând să îi ajute pe acești câini la care li se refuza accesul în adăpost etc.). Dorin a vrut să-i ajute pe acești câini și să sporească gradul de conștientizare cu privire la modul în care animalele fara stapin sunt tratate, deoarece poliția este inerta la actele îngrozitoare de cruzime, în ciuda faptului că România are o lege puternică privind protecția animalelor care afirmă "abuzul, tortura și uciderea animalelor se pedepsesc prin lege! " Vă rugăm să semnați și să vă distribuiti această petiție pentru a arăta autorităților române că suntem împreună cu Dorin, deoarece va trebui să raspunda pentru "distrugerea proprietății publice", dar numai pentru că animalele fără stăpân în România nu sunt protejate de cei care nu văd animalele ca fiinte vii si inteligente ci doar ca niște obiecte fara suflet! Cerem autoritatilor romane sa opreasca tortura animalelor fara stapin si oamenii legii sa isi faca datoria de a PROTEJA pe TOTI CEI CE NU SE POT APARA  astfel incit sa nu fie nevoie ca oamenii de suflet sa faca ei dreptate celor ce nu cuvinta!

Today: Mariana is counting on you

Mariana Iftinca needs your help with “Animal Lovers All Over the World: Stand by Dorin Neacsu who will face charges as he freed the dogs caught by dogcatchers!”. Join Mariana and 10,496 supporters today.