Petición cerrada

CONDICIONS DIGNES PER ELS TREBALLADORS/ES DELS CET CONTRACTATS PER AJUNTAMENT DE BARCELONA

Esta petición ha conseguido 248 firmas


MANIFEST DEL PERSONAL DE MANTENIMENT DE JARDINERES DE LA CIUTAT DE BARCELONA 

Els treballadors i treballadores de les empreses adjudicatàries del servei de Manteniment de les jardineres de Barcelona, volem exposar la nostra situació. 
Som un grup de 14 persones, contractades per empreses C.E.T. (Centres Especials de Treball) adjudicatàries del concurs de Manteniment de Jardineres de la Ciutat de Barcelona. 
Anem uniformats com els companys de la neteja però fem de jardiners amb un sou brut d’uns 10.000 euros menys a l’any. 
Els logos de l'Ajuntament de Barcelona són ben visibles per a tothom a la nostra roba de feina, però l'empobriment de les nostres llars sembla invisible als ulls de les administracions responsables d'aquesta situació, injusta i cruel envers d'unes persones amb limitacions físiques i/o psíquiques, que fan grans esforços per complir les exigències d'unes empreses que s’acullen al conveni col·lectiu de persones amb discapacitats, sense tenir en compte que els treballs realitzats són iguals als que faria el personal de Parcs i Jardins. Exigim el dret a unes condicions dignes de treball, com a treballadors públics que som. 
Defensem que la millor manera d’igualar les condicions laborals i salarials, amb el personal municipal, és la subrogació de servei i personal per part d’Ajuntament de Barcelona, en les mateixes condicions que el personal laboral de Parcs i Jardins. 
Considerem intolerable que hi hagi persones que treballant en un servei municipal hagin de decidir, a l’hivern, entre menjar o escalfar-se. 
Hem de dir prou a tot això, no pot continuar, volem treballar amb un sou i unes condicions dignes. No més prorrogues de la subcontractació i per un servei municipal públic i de qualitat, és urgent que l’Ajuntament de Barcelona posi remei a aquesta injustícia. 
Demanem el vostre suport a la nostra reivindicació, signant aquest manifest o enviant-nos la vostra adhesió. 
 
 
 
Treballadors i treballadores del manteniment de jardineres de Barcelona. 
 
Correu electrònic per adherir-se: 
noucomite2016@gmail.com Hoy: Diego cuenta con tu ayuda

Diego López necesita tu ayuda con esta petición «Ajuntament de Barcelona: CONDICIONES DIGNAS PARA LOS TRABAJADORES/AS DE LOS CET CONTRATADOS POR EL AJ. DE BARCELONA». Únete a Diego y 247 personas que ya han firmado.