İstinyepark'a açılan yataklı sinema kapatılmalıdır

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Her geçen gün toplumun değer yargıları çiğnenerek gençliğin ahlakı bozulmaktadır. Sinema salonları sadece film izlemek için vardır. 'Sevgili koltuğu ' adı altında birleştirilmiş koltuklar bazı kişilerin kötü emellerine maruz kaldığı acı bir gerçekken yataklı sinemayla amaçlanan nedir ?  Gençlerimizi ve çocuklarımızı bu ahlak yozlaşmasından korumak istiyorsanız lütfen kampanyaya destek verin. Sinema salonları sevgililerin ahlaksız otel odaları konumuna getirilmemelidir . Bu konuyla öncelikle İBB' nin ilgilenmesini rica ediyoruz. Ayrıca bu tür uygulamalar hayata geçirilmeden önce sayın Aile ve Sosyal Politikalar  Bakanımız ve sorumluları tarafından gerekli incelemelerden geçirmelerini talep ediyoruz.

Bugün Aysenur imzanı bekliyor!

Aysenur Eskiköy bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aile ve sosyal politikalar bakanlığı: İstinyepark'a açılan yataklı sinema kapatılmalıdır». Aysenur ve imza atan diğer 1.730 kişiye katıl.