#SenanuraÖzgürlük hastagiyle adalet arayan Sinan Özcerit’in çağrısı için İmzala!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

Sign this Petition for Sinan Ozcerit who is looking for justice with this hashtag; #freedomtoSenanur Senanur and her mom, Esra Ozcerit got arrested on May 22, 2019. She is a college student and will be a journalist. Her phone conversations was provided evidence so-called “Terrorist Organization”. Her only crime was to invite her friends to Ramadan Dinner. While her mom, Esra Ozcerit, was released after the prosecution inquiry, Senanur is still in police custody and she is at the risk of being arrested. Senanur should be studying for her final tests at that moment. Instead of this, she struggles to sleep in a packed, huddled and cold cell of the police custody. On the social media, sensitive people who do not want to be silent for the oppression to OZCERIT FAMILY, support to release Senanur OZCERIT by the #FreedomtoSenanur hashtag. She is only 19 years old and seeking to be a journalist. Her dad, Ahmet Turan Ozcerit was a purged, brutally jailed professor who eventually had cancer in prison and died last year. She needs your support now.

Senanur ve Annesi Esra Özcerit 22 Mayıs 2019 günü evleri aranarak gözaltına alındı. Gazetecilik okuyan Senanur ÖZCERİT’in telefon görüşmeleri sözde ‘Terör Örgütü’ Delili gösterildi. Anne Esra Özcerit savcılık sorgusunda serbest bırakılırken Senanur hala gözaltında tutuluyor ve tutuklanma riski ile karşı karşıya.

Sosyal Medya da bu zulme sessiz kalmak istemeyen ve ÖZCERİT AİLESİNE yapılan bu zülme dikkat çekmek isteyen duyarlı insanlar, #SenanuraÖzgürlük hastag etiketi yaparak, 19 yaşında üniversite öğrencisi Senanur ÖZCERİT’in serbest bırakılmasını için imza kampanyasına destek istiyorlar.