Adnan Oktar'ın ve A9'un Yayınlarını Durdur RTÜK!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Adnan Oktar A9 Televizyon ve Youtube Kanalı üzerinden İslam dinini ve toplumu rencide edici yayınlar yaparak, Türk halkının ahlaki, İslami değerlerini aşırı derecede bozduğu görülmektedir, topluma açık bir şekilde yapılan bu yayınların durdurulmasını talep ediyoruz.

"DENGESİ BOZULMUŞ BİR İNSAN"
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bir süre önce gazete ve televizyonların Ankara temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, Oktar'a yönelik tepkisini dile getirmişti.

Erbaş, gazetecilerin Oktar'la ilgili soruları üzerine şu değerlendirmelerde bulunmuştu:

"Bu kişi vaktiyle Yahudilik, masonluk kitabını hazırlayan bir grubun başındaydı. O kişi şimdi kendisi mason olduğunu söylüyor. Tamamen akli dengesi herhalde bozulmuş. Yahudi ve masonlara hakaretten ceza aldı, şimdi öyle. Cezaevinde yatış sebeplerinden birisi de Atatürk’e hakarettir. Ben çok iyi biliyorum, Atatürk’e hakaretten cezaevinde kaldı ama şimdi en büyük Atatürkçü olarak kendisini söylüyor. Yani dengesi bozulmuş bir insan.

Biz bunun doğru olmadığını her vesileyle söylüyoruz ama o televizyonu kapatma yetkisi Diyanet İşleri Başkanlığında değil ki. Yetki kimdeyse onun kapatması lazım. Böyle bir şey olabilir mi? Yani 'inşallahlar, maşallahlar' havada uçuşuyor, işte dini birtakım referanslar ve orada dansöz oynatıyorsun. Böyle bir şey olabilir mi?"

Bugün Faydalı Bilgin imzanı bekliyor!

Faydalı Bilgin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adnan Oktar'ın ve A9'un Yayınlarını Durdur RTÜK!». Faydalı Bilgin ve imza atan diğer 686 kişiye katıl.