0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Uyuşturucu illeti yüzünden bi çok genç mağdur. Sadece gençler değıl her yaş gurubu. SAMET ŞUT ta (23) bunlardan sadece biri. 8 yıl önce istemeden başladı o günden sonra hayatı istemeden elinden gitti. Bırakmak istedi ama bırakamadı Amatem de kendi isteğiyle tedavi gördü ne yaptıysa bırakamadı.Başlamak kolay bırakmak çok zor. SAMET ŞUT ta bu mağdurlardan biriydi. Çevresi tarafından çok sevilen bir insan. 04.04.2017 tarihinde arkadaşlarıyla beraber uyuşturucu kullandı. Bi an da uyuşturucunun verdiği o kafayla, aklı dengesini kaybedip arkadaşını (H.A) istemeden bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra o kafayla torbacı ya gidip mal almak istedi alış veriş yapıldıktan sonra tartışma olmadan durduk yere torbacı diye ifade ettiğimiz (M.M) öldürdü. Arkadaşlarını öldürdüğünü 2 gün sonra kendine geldiğinde bir başka arkadaşından öğrendi ve gidip teslim oldu.. Uyuşturucu yüzünden binlerce kişi mağdur dediğim gibi ''Uyuşturucuya başlamak kolay ama bırakması zor" bu olay binlerce kişinin başına gelebilir. Belki de sizde uyuşturucu kullanıyorsunuzdur halinden en iyi sizler anlarsınız. Anneler Babalar Kardesler belki sizin de evladınız kullanıyor Allah korusun sizinde başlarınıza gelebilir. Lütfen vicdana sahip olanlar sizde yardım eli uzatın, yardım edin. Genç bi adamın hayatı daha fazla kararmasın genç yaşında mapus damlarında çürümesin. Imza kampanyasına katılıp en az cezayı almasına yardım edin. SAMET ŞUT EN AZ CEZAYLA YARGILANSIN!!! Yardımlarınız için teşekkür ederiz.

Bugün Samet imzanı bekliyor!

Samet Şut bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adelet bakanlığı: Uyuşturucu binlerce insanın hayatını mahvetmekte. SAMET ŞUT EN AZ CEZAYLA YARGILANSIN!!!!!». Samet ve imza atan diğer 127 kişiye katıl.