Orkun Işık Adapazarı Enka Okullarında devam etsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhaba Veli Arkadaşlar,

1999 depreminde madur olan çocuklara hizmet etmek amacı ile açılan ve sonrasında vizyonunu her geçen gün ilerleten Adapazarı Enka Okullarının velileri olarak, tüm çocuklarımız üzerindeki olumlu etkilerini ve Sakarya' daki diğer pek çok okula göre farkı olduğunu bilmekteyiz.

Adapazarı Enka Okulları, bir okulun sadece teorik eğitim değil, sosyal kişilik , kendini her koşulda rahatça ifade edebilmenin önemini bilmektedir. Aynı paralelde, dünya insanı olarak çocuklara değer katmasının önemini bilen velilere de sahiptir. Bu kapsamda kattığı değerde emeği olan tüm yöneticileriniz ve eğitimcileriniz için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Bu kazanım kapsamında açıldığı günden bu yana çocuklarımızla her konuda alakadar olan, profesyonel çerçevede pek çok gelişime öncü olarak, biz velilerin ve çocuklarımızın takdirini ve sevgisini kazanan değerli Ortaokul Müdür Yardımcımız ORKUN IŞIK' ın, bu başarının onurlandırılacağını umut ederken, okulumuzdaki görevine son verildiğini duymaktan büyük üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz. Bizler okulumuza ve çocuklarımıza önemli değerler katan böylesine etkili bir idarecinin kurumunuzda devam etmesini destekleyen velileriz.Dolaysıyla değerli Müdür Yardımcımız Orkun IŞIK'ın  gelecek yıllarda çocukların yanında olmasını istiyoruz.

Bu nedenle elimizden gelen desteği verelim istiyoruz. Görevine devam etmesi için fikirlerimizi tüm içtenliğimizle paylaşmak için bu oylamayı hazırladık.

Sizlerde çocuklarımız üzerinde önemli katkıları olan Orkun hocamızın görevine devam etmesi destek vermek istiyorsanız, oylamaya destek vererek, yorumlarınızı esirgemeyin.

Teşekkürler

Bugün Nüket imzanı bekliyor!

Nüket Tanrıkulu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adapazarı Özel Enka Orta Okulları: Orkun Işık Adapazarı Enka Okullarında devam etsin». Nüket ve imza atan diğer 292 kişiye katıl.