Adana Büyükşehir Belediyesi Dohayko Barınağında Bıçaklı Saldırı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Durumu ağır olan yaralı bir köpeğin nakilini sağladım, barınağa alınan bu köpeğin yetkililerin de onayı üzerine tüm sorumluluğunu ben üstlendim. Yaklaşık 1 haftadır HER GÜN AYNI SAATLERDE GİTTİĞİM BARINAĞA 03.12.2017 tarihinde de yemeğimi yaparak gittim. Kapıdaki güvenlik görevlisine iznimin olduğunu bir haftadır hep bu saatlerde geldiğimi söylememe rağmen sözlü hakaretle başlayan davranışları darp ve bıçakla saldırıya kadar ulaşmış, öldürmeye teşebbüs etmiştir. Orada baktığım köpeğin adını güçlü koymuştum. Bu hayvancağıza her gün taze olarak pişirip götürdüğüm 1 kap yemek için canımızdan oluyorduk. Elimde darp raporum ile şikayette bulundum. Giriş saatlerimin olduğu gün ve saat ile kayıtlı videolarımda mevcuttur. Siz de destek olursanız bu adamın görevden alınmasını istiyorum. Güçlü’ye de bir şey yapabileceğinden korkuyorum desteklerinizi bekliyorum.

Bugün Berna imzanı bekliyor!

Berna Çokgör Şan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adana Büyükşehir Belediyesi Dohayko Barınağında Bıçaklı Saldırı». Berna ve imza atan diğer 2.419 kişiye katıl.