#HAYVANASIDDETSUCSAYILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Adalet Bakanligi tarafına DERYA . bu kampanyayı başlattı

Öncelikle herkese merhaba. Maalesef ki ülkemizde hayvana yapılan her türlü şiddete en fazla para cezası veriliyor. Bunun için adalet arayalım. Bize emanet edilen bu sessiz kulları koruyalım.

En yakın örneği de dün Ankara'nın Haymana ilçesinde Berat Kaya adlı şahıs bir sıpanın ölümüne, yayınladığı videolar ile köpeklerin de yaralanmasına sebep olduğunu kanıtladı. Tiktokta fenomen olmak için egosunu tatmin ederken bize emanet edilen o sessiz kullara kıydı ve hâlâ devam ediyor. Hiçbir suç almadan serbest bırakıldı. Lütfen sessiz kalmayalım. Twitter da #beratkayatutuklansın adlı taga destek verelim ve burada da desteğinizi gösterin. Olabildiğince yayalım. Anne eşek, yavrusunu emzirirken gözleri önünde yavrusu kangal köpeklerine parçalatıldı. Ne olur empati kurun. Sizin annenizin gözleri önünde bunların olduğunu düşünün. Hayvan diyip geçmeyin. Lütfen duyarlı olalım ve desteğimizi esirgemeyelim.

Unutmayın ki bütün insanlar suçlu değildir ama bütün hayvanlar masumdur.

Sevgiler...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.