MUSA ORHAN TUTUKLANSIN VE ÖMÜR BOYU HAPSE MAHKUM EDİLSİN.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Adalet Bakanligi ve tarafına ceren günece bu kampanyayı başlattı

Batman'da meydana gelen kadın intiharı. Adı ipek Er  ve daha 18 yaşındaydı.Musa orhan tarafından cinsel istismara uğradı.Musa orhan isimli şahıs Uzman Çavuş üstelik.İpek yardım için polise,savcılığa gitti sesini duyurmak için herseyi yaptı fakat sonuç  alamadı ve artık buna dayanamadı intihar etti.Arkasında bir mektup bıraktı ve  orada herşeyi detaylıca anlatmıştı.

Bir kadın daha aramızdan ayrıldı.Şerefsiz biri yüzünden  bu zulme katlanamadı ve ölümü seçti.Bir ailenin daha yüreği yandı.

Mahkemesi  görüldü ama  şahıs tahliye edildi yani elini kolunu sallaya sallaya hayatına geri döndü.Kanıtlar tecavüz olduğunu gösterse de MAHKEME şahsı tahliye etme kararı aldı.Bu kabul edilemez birşey.Ülkemizdeki adalet sisteminden utanıyorum,yazıklar olsun.

Ülke olarak hiçbirşey yapmıyoruz ve hala göz yumuyoruz.Halk olarak sesimizi çıkartmıyoruz,çıkartsak bile bir sonuca varmıyor.Ya da sesimizi daha gür olarak duyuramıyoruz.Kadın ol ya da erkek ol buna karşı itirazın varsa dile getir,dile getirmeliyiz.Kadınlara olan  zulmü kabul etmiyorum,eşitsizliği kabul etmiyorum.Erkeğin ön planda olup kadının arka planda olmasını kabul etmiyorum.

Musa Orhan tutuklanmalı ve ömrü boyunca oradan çıkmamalı.Adaleti sağlayın yeter artık.Adalet sisteminde var olan insanlara sesleniyorum "ADALET NEDİR" .  Ülkedeki adalet böyle mi sağlanıyor,vicdanınızı nasıl susturuyorsunuz,adalet böyle sağlanacaksa eğer siz neden bu sistemdesiniz,eve gelince ailenizin yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz ???????????????

Halk olarak susmamalı ve adalet sisteminin sağlayamadığı adaleti biz susmayarak,tepki göstererek sağlamalıyız.Kadın olmak ve yaşamak ülkemizde zor olmamalı asla.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.