Kadın ve çocukları istismar edip öldürenlere caydırıcı cezalar gelsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Her yıl yüzlerce çocuk ve kadın istismar edilip öldürülüyor.  Son olarak Emine Bulut adlı kadın eski kocası tarafından küçük kızının gözü önünde hunharca bıçaklandı.  Emine hanımın "Ölmek istemiyorum " feryadı ile yüreğimiz bir kez daha yandı yaramız bir kez daha kanadı. Bu katliamı yapan yaratıklar bir takım elbise iki gözyaşı ile hemen iyi hâl veya tahrik edildi diye indirim alıp kolayca hayata karışıp kimbilir kaç kere daha can yakıyorlar bizim amacımız bizim hedefimiz ve görevimiz bu olup bitenlere seyirci kalmamak öncelikle çocuklarımızı iyi yetiştirmek için Aile bakanı acilen çalışmalar yapmalı anne baba bilinçlendirilmeli sonrasında Adalet bakanı caydırıcı cezalar vermeli bırakın gelsin idam da böylelerine ama gizli yapılmasın ki bir daha tekrar edilmesin anneler anne adaylarina babalara baba adaylarina vicdani olan herkese haykirmak istiyorum :ALLAH'IN BİZE VERDİĞİ YAŞAMA HAKKIMIZI ELİMİZDEN ALMAYA KİMSENİN HAKKI YOKTUR.