2500 babies and children are urgently waiting for milk and flour

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

In 2500 Resten  baby wants help from Turkey and Erdogan Syria's al-Resten city has been under blockade for 7 years. It is stated that 2500 babies need urgent suits in the images published by the districts over the internet. Speaking on the videoda "Child and Mother's Special Needs Office" Responsible for the rest of the Maha Eyyub region urgently called the call for help and said that the need for flour and super. Always it is next to the Syrian people for expressing their thanks and Prime Minister Recep Tayyip Erdogan, Turkey Ayyubid, their voice is heard and help the region are seeking an extension of his hand. Mah we contacted on the issue, Ayyubid, some efforts were made to reach aid to the region from Turkey However, the results did not get told.

Resten'deki 2500 bebek Türkiye ve Erdoğan'dan yardım istiyor
Suriye'nin el- Resten kenti 7 yıldır abluka altında. Bölgedekilerin internet üzerinden yayınladıkları görüntülerde 2500 bebeğin acil olarak süte ihtiyacı olduğu belirtiliyor.
Yayınlanan videoda konuşan "Çocuk ve Anne Bakımı Özel İhtiyaçları Ofisi" Resten sorumlusu Maha Eyyub bölgede acil olarak un ve süte ihtiyaç duyulduğunu söyleyerek yardım çağrısı yaptı.
Her zaman Suriye halkının yanında olduğu için Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini ifade eden Eyyub, seslerinin duyulmasını ve bölgeye yardım elinin uzatılmasını istiyor.
Konuyla ilgili olarak iletişime geçtiğimiz Maha Eyyub, Türkiye'den bölgeye yardım ulaşabilmesi için bazı çalışmalar yaptıklarını Ancak sonuç alamadıklarını anlattı.

İlgili linkler:

Bugün Mesut imzanı bekliyor!

Mesut Tankulu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Acil: 2500 babies and children are urgently waiting for milk and flour 2500 bebek ve çocuk Süt bekliyor». Mesut ve imza atan diğer 1.498 kişiye katıl.