GEÇ OLMADAN DUR DE FELSEFESİZ OLMAZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

10 ve 11.sınıflara zorunlu hale getirilen bir dersi yani FELSEFE DERSİNİ nasıl olur da temel yeterlilik sınavında sormayız bunun açıklaması medyada dahil hiç bir yerde asla yer almamaktadır.. Bunun felsefe grubu öğretmenlerini işsizliğe götüreceğini görmüyor olmak ve eğitimi bu denli sekteye uğratmak kabul edilebilir bir şey değildir. dersini seven ve değerlerine sahip çıkmayı öğreten,ahlakı etiği adaleti bilgiyi evreni bilen çocuklar yetiştirmeyi görev bilen, toplumu insanı hayatı anlamlandıran bir nesil yetiştirmeye çalışan öğretmenleri matematik dersinden daha aşağı gören bu sistemi kati suretle kabul etmiyorum.Bu konuda itibarımızı geri istiyor bu alanları severek okumuş insanlar olarak aynı değeri görmek istiyoruz hiçbir ders diğerinden daha az değerli değildir hele ki felsefe tüm bilimlerin oluşma nedeni iken gösterilen duyarsızlık yeterince haksızlıktır adaletsizliktir..Acilen felsefe dersi için geri adım atılmalı.

Bugün Esma imzanı bekliyor!

Esma Aktaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ABBAS GÜÇLÜ : GEÇ OLMADAN DUR DE FELSEFESİZ OLMAZ». Esma ve imza atan diğer 104 kişiye katıl.