Kampanya Kapatıldı

A Milli Takım Euro 2016'dan Kazanacağı Parayı Mehmetçik Vakfına Bağışlasın

Bu kampanya 1.109 destekçiye ulaştı

Ülkemizin içinde bulunduğu durum malum. Bir yandan terör belası, her gün gelen şehit haberleri. Bir yandan ülkemizin dört bir yanında patlayan bombalar. Milli takımımız Euro 2016'ya katılmış, en azından bu milletin yüzünü biraz güldürebilecek imkanları varken ruhsuz oyunlarıyla herkesi hayal kırıklığına uğratmayı başardılar. Yanlış anlaşılmasın elbette, futbol bu. Kazanmak da var kaybetmek de. Ama Türk insanı asla savaşmadan teslim olmaz. Bizim sinirlendiğimiz nokta da budur.

Buradan milli takım futbolcuları ve teknik ekibine sesleniyoruz. Madem ay-yıldız için, ülkemiz için oynuyorsunuz TFF'den milli takımda oynadığınız için alacağınız paraya da ihtiyacınız olmasın. O paraya şehit ailelerinin ve gazilerimizin daha çok ihtiyacı var. Kimsenin senede 5 milyon euro ücret alıp eleştirilince de "Bizi eleştiremezsiniz." demeye hakkı yok. Hem de güvenlik güçlerimizin sizlerle kıyaslarsak komik ücretler alıp şehit oldukları bir ülkede.

Madem ki bu ülkeyi çok seviyorsunuz, milli takımın emekçileri hariç, tüm teknik kadro ve futbolcular milli takımdan hak etmeden aldığınız bu paraları Mehmetçik Vakfına bağışlayın.

Bugün Uğur İbrahim imzanı bekliyor!

Uğur İbrahim Kaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «A Milli Takım Euro 2016'dan Kazanacağı Parayı Mehmetçik Vakfına Bağışlasın». Uğur İbrahim ve imza atan diğer 1.108 kişiye katıl.