AÖF’de BÜTÜNLEME SINAVI YAPILSIN ve 4 YANLIŞ 1 DOĞRU GÖTÜRME KALDIRILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

POMEM ÖNLİSANSI BİZLER ÇEKTİK KANUN ÇIKMASINI BİZLER BAŞARDIK AÖF İÇİNDE  ÇALIŞMALARIMIZI BURDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ       HEDEF 100BİN İMZA

İMZAYI ATAN ARKADAŞLAR SİZLERDE ARKADAŞLARINIZA İMZALATIN VE SOSYAL MEDYA HESAPLARINIZDA PAYLAŞIN Kİ SESİMİZ DAHA ÇABUK DUYULSUN

Gelişen Ve Değişen Eğitim Sistemlerinde Öğrenciyi Ölçme Ve Değerlendirmede Bir Çok Sistemin Değiştiği 2017 Yılı İçerisinde Açık Öğretim Sisteminin Ölçme Ve Değerlendirmede Örgün Eğitimlere Göre Daha Zor Olduğunu Unutmamak Gerekir.
Gerek 3 Ders Tek Ders Sınavları Gibi Bütünleme Sınavlarınında Eğitim Tamamlada Önemli Olduğu Belirtmek İsteriz.. Verilen Her Şansın Açıktan Görülen Eğitimin Zorluğuna Bir Nebzede Olsa Kolaylık Açısından Katkı Sağlayacağımdan Şüphemiz Yoktur.
Yapılcak Olan Bütünleme Sınavları İle Açık Öğretim Gören Öğrencilerin Mezuniyet Sayısı Ve Yeni Gelecek Olan Öğrenciler İçinde Teşvik Olacağından Ölçe Ve Değerlendirme Kalitesini Düşünerek Ve Açık Öğretim Okuyan Öğrencilerin Çalışma Hayatı Ve Sosyal Hayatla Beraber Yürüdüğünü Bilerek Verilecek Her Şansın Öğrenim Azmi Ve Sosyal Hayattaki Başarısını Desteklemek Adına Şanslardan Biri Olan BÜTÜNLEME SINAVININ Getirilmesini Talep Ediyoruz..

Bugün Nurullah imzanı bekliyor!

Nurullah Özkayaoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «AÖF’de BÜTÜNLEME SINAVI YAPILSIN ve 4 YANLIŞ 1 DOĞRU GÖTÜRME KALDIRILSIN». Nurullah ve imza atan diğer 1.923 kişiye katıl.