درخواست برای رسیدگی به وضعیت سگ‌های سولهٔ پسماند شهرداری مشهد (پناهگاه پردیس سابق)

0 have signed. Let’s get to 5,000!

حضور محترم ریاست و مسئولان شهرداری مشهد،

آنچه در همین لحظه در پناهگاه سابق «پردیس» مشهد که در اختیار پسماند شهرداری مشهد است می‌گذرد، غیر انسانی، غیر اخلاقی، غیر وجدانی و یک جنایت آشکار است. بیش از ۱۰۰۰ سگ در این مرکز در حال زجر کشیدن‌اند چون این مرکز، امکانات دارویی، غذایی، کارگر، دامپزشک و حتی سایه‌بان کافی برای محافظت این حیوانات در مقابل گرما و آفتاب ندارد. حیوانات دارند در نتیجهٔ گرمازدگی، ابتلا به کنه و انگل و بیماری‌های واگیردار مختلف، کمبود غذای کافی و مناسب جان می‌دهند و هر روز حدود ۴۰ حیوان مظلوم پس از سختی و مشقت زیاد می‌میرند و با این حال، ماموران پسماند شهرداری هر روز ۴ بار وانت را با سگ‌های بدبخت و آواره و بعضاً توله‌های شیرخوارهٔ  بی‌مادر پر می‌کنند و به این مرکز نامناسب در حال انفجار می‌آورند. همهٔ این‌ها در ذهن هر آدم مسئول و متعهد به اخلاق چند تا سوال بی‌جواب حک می‌کنند:

۱-چه کسی و چه قانونی اجازه می‌دهد با این حیوانات چنین ظالمانه رفتار شود؟

۲-اگر امکانات کافی برای نگهداری همان تعداد سگ وجود ندارد چرا شهرداری هر روز سگ‌های بیشتری را به اینجا می‌آورد؟

۳-چرا شهرداری تلاشی برای رهاسازی حیوانات سالم نمی‌کند؟

۴- بر اساس چه منطق و فلسفه‌ای شهرداری مشهد فکر می‌کند با هزینهٔ کشتار، می‌توان یک سگ را عقیم و نگهداری کرد؟

تعدادی از شهرداری‌های ایران، کاملاً بر این مسئله واقف‌اند که برای عقیم‌سازی حیوانات لااقل تا چند سال باید هزینهٔ بیشتری کرد و بودجه‌های پسماند برای عقیم‌سازی و نگهداری سگ‌ها را به صورت متناسب تغییر داده‌اند. بدیهی است که این هزینه‌ها در درازمدت کم‌تر از هزینهٔ کشتار خواهند بود. اینکه شهرداری شهر پردرآمدی مثل شهرداری مشهد در  زمینهٔ اختصاص دادن بودجه به این امر مهم و انسانی تعلل می‌کند، جای بسی تعجب و ناامیدی است.

آیا وقت آن فرا نرسیده که شهرداری مشهد در این مورد بازنگری کند و بودجهٔ مربوط به عقیم‌سازی و نگهداری هر سگ را  مطابق با استانداردهای مناسب نگهداری این حیوانات تنظیم کند؟

بدین وسیله از شما درخواست می‌کنیم ترتیبی دهید که:

۱-در اسرع وقت به وضعیت حیوانات در این سوله رسیدگی شود. حیوانات بیمار درمان شوند و نیرو و امکانات خیلی بیشتری به این مرکز اختصاص داده شود. کنه‌زدایی و انگل‌زدایی، واکسیناسون، غذای مناسب و سایه‌بان، جداسازی حیوانات بیمار و سالم اولویت‌های اول این مرکزند.

۲- حیوانات سالم رهاسازی شوند.

۳-تا وقتی وضعیت مرکز در حد قابل قبول نیست، حیوان جدیدی به این مرکز آورده نشود.

۴-مدیریت پناهگاه به افراد دلسوز و باتجربه در زمینهٔ پروژه‌های عقیم‌سازی سپرده شود.

لطفاُ آبروی شهر مشهد و ایران را بخرید. چنین ظلمی شایستهٔ یک جامعهٔ مدنی نیست.

Today: Talin is counting on you

Talin Sahakian needs your help with “137@mashhad.ir: dog”. Join Talin and 2,908 supporters today.