羽田新ルート反対署名 'No' to Haneda New Flight Paths

0 人が賛同しました。もう少しで 1,500 人に到達します!

羽田空港増便にともなう都心低空飛行は中止してください - English follows Japanese

2020年3月29日から羽田空港の飛行ルートが変更になり、都心の住宅密集地を低空で飛行機が飛ぶようになりました。

密集した都心部で万が一のことがあれば大惨事は免れません。国が示してきた騒音・落下物対策などは実効力に乏しく、私たちの不安を解消することはできません。

都心低空飛行は中止し、私たちの生命・環境・安全・健康を守るため、これまでの原則通り海上ルートを守ってください。

【呼びかけ団体】

羽田増便による都心低空飛行計画に反対する東京連絡会(秋田090-8022-5028)

羽田問題解決プロジェクト(大村090-6193-6969)

【署名取扱い団体】

羽田新ルート反対ウェブ署名事務局

hanedasyomei20200329@gmail.com

賛同の手順・初めての方向け

Mr. Akaba, Minister of Land, Infrastructure, Transport and Tourism

Please cancel flight paths over the central Tokyo due to increased flights at Haneda Airport

From March 29, 2020, the flight route of Haneda Airport has been changed, and airplanes are now flying at low altitudes in densely populated residential areas in the city center.

A catastrophe is inevitable if something goes wrong in a crowded downtown area. The countermeasures against noise and falling object that the government has shown are not effective enough to solve our concerns.

Please stop flying at low altitude in the city center and follow the maritime route as usual in order to protect our lives, environment, safety and health.