Petition Closed

This petition had 79 supporters

北斗無双は北斗の拳のファンに非常に人気な商品です。 しかしながら今回、真・北斗無双では、全てのキャラクターが口を閉じたまま雄叫びやスペシャル技を するというエラーに我々は大変失望しています。 この最初の北斗無双にまったくなかった欠点では現実感をなくしてしまって生きているキャラじゃなくてまる でフィギュアが音を発生しているように見えます。 残念ながらこれをお伝えしなければなりません。

そのため、この問題をヨーロッパと日本語の版で訂正していただければと要求し。

___________

Hokuto Musou represents a beloved franchise to every Hokuto No Ken fan, yet we are very disappointed by the glaring error in Shin Hokuto Musou affecting all character mouths being closed during special moves yells. This makes them look odd and similar to action figures emitting sounds rather than living characters, especially considering this error wasn't present in the first Hokuto Musou.

For this reason, we ask you to fix this issue in both Japanese and European versions.

Today: Andrea is counting on you

Andrea Belloni needs your help with “真·北斗無双:開いた口!!Shin Hokuto Musou: Open Character Mouths!!”. Join Andrea and 78 supporters today.