日本版「キンキーブーツ」の映像化を! Please release Kinky Boots (Japanese version) on video!!

キャンペーン成功!(認証済み)

64,454人の賛同者により、成功へ導かれました!

発信者:日山 亜海 宛先:株式会社アミューズ

ブロードウェイで大人気の「キンキーブーツ」が2016年に日本初上陸を果たしたことは、とても大きな話題となりました。

日本でも大変人気な舞台となり、2019年に再演を果たしております。

この度の三浦春馬さんの訃報にあたり、彼にとってもビッグチャレンジだったこの舞台「キンキーブーツ」を映像化して頂き、より多くの方が舞台を観ることが出来るようになればとこの度署名を募ることに致しました。

”Kinky Boots” is one of the most popular Broadway musicals. It first made its way to Japan in 2016, casting some of the country's top celebrities. That was a very big topic then, and the Japanese ”Kinky Boots” became a very popular show in Japan. It was also reprised in 2019.

Haruma Miura has recently passed away. Playing the role of Lola in ”Kinky Boots” was a big challenge for him, so I strongly believe that his great performance should be released on a video, streaming services or something for both his fans and his legacy.

I know that it is difficult to get this done since Broadway shows are hardly ever released on videos. However, so many people desire to see Haruma’s “Kinky Boots” and it can be enjoyed by many more people.

That’s why I created this petition. If you agree me, please sign and share this page .

キャンペーン成功!(認証済み)

64,454人の賛同者により、成功へ導かれました!