「ミス・シャーロック 」の続編の書籍化を!Hope to make a sequel to Miss Sherlock into a book!

0 人が賛同しました。もう少しで 200 人に到達します!

「ミス・シャーロック」はHuluとHBOアジアの初の国際共同製作により2018年に世界19か国で配信され話題となりました。

世界中で人気を博し、最終回を迎えた後も続編を望む声が多い作品です。

続編の構想はありましたが、この度の竹内結子さんの訃報にあたり、立ち消えになったと発表されました。竹内結子さん以外のシャーロックは考えられません。ですが、映像化は叶わなくなったとしても、書籍で続編を作っていただく事は出来ないのだろうかと考えました。世界中の多くの竹内結子さん、ミス・シャーロックのファンの方々が続編を望んでいたと思います。

権利の問題は突然あると思います。ですが、原典であるシャーロック・ホームズは1991年に著作権が消滅しパブリックドメインに移行しています。またミス・シャーロックはオリジナルドラマという事もあり、不可能ではないのではと考えました。

竹内結子さんが命を吹き込んだシャーロックにまた会いたい、ミス・シャーロックをもっと多くの人に知っていただきたい、物語の中で永遠に生き続けてほしい、その気持ちからこの度署名を募ることに致しました。

"Miss Sherlock" was distributed in 19 countries around the world in 2018 by Hulu and HBO Asia's first international co-production and became a hot topic.

It is a work that has gained popularity all over the world, and many people want a sequel even after the final episode.

There was a plan for a sequel, but it was announced that it had disappeared due to Yuko Takeuchi's news. I can't think of Sherlock other than Yuko Takeuchi. However, I wondered if it would be possible to make a sequel with a book even if the visualization did not come true. I think many Yuko Takeuchi and Miss Sherlock fans around the world wanted a sequel.

I want to see Yuko Takeuchi bring her life to life again, let more people know about Miss Sherlock, and want her to live forever in the story, so I decided to ask for a signature.

「Miss Sherlock」은 Hulu와 HBO아시아의 첫 국제합작을 통해 2018년 세계 19개국에 방송되어 화제가 되었습니다.
세계적으로 인기를 얻어 마지막 회를 맞은 후에도 속편을 원하는 사람들이 많은 작품입니다.
속편 계획은 있었습니다만, 이번 다케우치 유코씨의 부보에 의해 중지되었다고 발표되었습니다. 타케우치 유코씨 이외의 셜록은 생각할 수 없습니다.

하지만, 영상화는 이루어지지 않는다고 해도, 서적으로 속편을 만들어 줄 수는 없는 것일까라고 생각했습니다.
세계의 많은 타케우치 유코씨 팬, 미스 셜록의 팬 여러분이 속편을 원했을 것입니다.

타케우치 유코씨가 생명을 불어넣은 셜록을 다시 만나고 싶고, 미스 셜록을 더 많은 사람에게 알리고 싶고, 그럼으로써 이야기 속에서 언제까지나 살아있었으면 하는 마음로 이번에 서명을 모집하기로 했습니다. 감사합니다.