پناهگاه اراک را بدست حامیان بسپارید و به وضع اسفناک سگ ها رسیدگی کنید

0 have signed. Let’s get to 1,000!
At 1,000 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
parastoo badiei started this petition to محمدجعفر منتظری

بعد از دیدن عکس ها و ویدیو های منتشر شده از پناهگاه اراک تمامی حامیان و انسان های خداشناس دل شکسته شدند.

سگ‌هایی که از شدت گرسنگی استخوان‌هایشان بیرون زده است و زور سر پا ایستادن ندارند، آن طرف یک سگ نمی‌تواند خودش را از روی مدفوعش بالا بکشد و کمی آن طرف‌تر یک سگ در حال خوردن جنازهٔ یک سگ مرده است!
این پناهگاه تا همین ۸ ماه پیش در دست حامی‌ها بود ولی شهرداری اراک نه‌تنها پناهگاه بلکه اجازهٔ فعالیت در پناهگاه و ورود حیوان‌دوستان را هم گرفت.
به گزارش حامیانی که به صورت پی‌گیر سعی می‌کنند به آنجا وارد شوند، شهرداری اراک مرتب سگ‌ها را به تعداد زیاد جمع‌آوری می‌کند و به این مرکز می آورد طوری که در بعضی از روزها جمعیت سگ‌ها زیاد می‌شود ولی سه یا چهار روز بعد تعداد سگ‌ها به کسری از آنچه که چند روز قبل از آن بوده می‌رسد. در زمان تحویل پناهگاه ۵۰۰ سگ در این پناهگاه بودند. با توجه به اینکه شهرداری مرتب سگ‌های جدید به این به اصطلاح «پناهگاه» می آورد و سگی هم رهاسازی نمی‌شود، سوال این است: چرا در حال حاضر فقط ۲۰۰ تا سگ در اینجا حضور دارند؟ بر سر بقیه چه آمده است؟..

از سرکار آقایان تاجران شهردار کلانشهر اراک و مدیر اداره نظارت و بازرسی تقاضا داریم هر چه سریعتر به این وضعیت اسفناک پایان دهند و اگر خود توان اداره اش را ندارد به حامیان اجازه کمک دهند. از اینکه با درایت به این مسیله پیگیری خواهید کرد سپاسگذاریم

0 have signed. Let’s get to 1,000!