کمپین «اصل ۲۸» برای رفع ممنوعیت استخدامی

0 have signed. Let’s get to 2,500!

با سلام و احترام؛

به اطلاع می‌رسانیم طبق اصل ۲۸ قانون اساسی هر کس‏ حق‏ دارد شغلی‏ را که‏ بدان‏ مایل‏ است‏ و مخالف‏ اسلام‏ و مصالح‏ عمومی‏ و حقوق‏ دیگران‏ نیست‏ برگزیند. دولت‏ مؤظف‏ است‏ با رعایت‏ نیاز جامعه‏ به‏ مشاغل‏ گوناگون‏، برای‏ همه‌ی‏ افراد امکان‏ اشتغال‏ به‏ کار و شرایط مساوی‏ را برای‏ احراز مشاغل‏ ایجاد نماید.

این در حالی است که جمع کثیری از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های غیرانتفاعی، پیام‌نور و علمی‌کاربردی این روزها به واسطه‌ی آیین‌نامه و بخشنامه‌های داخلی برخی از دستگاه‌های دولتی و نظامی به طور کلی با ممنوعیت استخدام مواجه شده‌اند. امری که در هیچ قانونی اعم از قوانین و آئین‌نامه‌های وزارت علوم، وزارت کار و یا حتی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مطرح نشده است و برعکس بر رعایت حقوق برابر کلیه‌ی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تأکید شده است.
با توجه به تبعیض و ناعدالتی موجود که امری خلاف قانون و به دور از شریعت و اخلاق اسلامی است برآن شدیم تا با راه‌اندازی کمپینی رسمی و مردمی به نام «اصل ۲۸» اعتراض مدنی خود را به گوش مسئولین محترم کشوری و لشکری برسانیم تا به امید خدا این تبعیض ناروا با اشتغال به کار بسیاری از جوانان، تبدیل به یک عدالت استخدامی شایسته شود.

جمعی از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های غیرانتفاعی، پیام نور و علمی‌کاربردی سراسر کشور
۹۶/۰۹/۰۶

Today: Masoud is counting on you

Masoud Kalhorinejad needs your help with “دولت جمهوری اسلامی ایران: کمپین «اصل ۲۸» برای رفع ممنوعیت استخدامی”. Join Masoud and 2,002 supporters today.