Petitioning توماس دمزیر ، وزیر داخله آلمان and 2 others

خانواده‌ها باید در کنار یکدیگر باشند

0 have signed. Let’s get to 35,000.

اسم من مایکل است. بیشتر از یک سال است که به صورت داوطلبانه در گروه سیار اطلاعات به پناهجویان در یونان کمک می کنم. به آن‌ها اطلاعات می دهم، به آن‌ها در دریافت کمک حقوقی کمک می‌کنم و برای آنان روند های قانونی را شرح می دهم.ا

بیشتر اشخاصی که با آن‌ها صحبت می‌کنم، می‌خواهند به دلبندانشان بپیوندند. آن‌ها درخواست پیوند خانوادگی از طریق «روند دابلین» ارایه داده اند. این روند 11 ماه طول می کشد. اکنون بیشتر از 2000 نفر در انتظار انجام این روند در یونان به سر می برند.ا

در ماه مارس، وزیر داخله آلمان، توماس دمزیر، درخواست کرد که از ماه آوریل به بعد، محدودیت‌هایی در انتقال این افراد اعمال شود. قبل از آن، آلمان حدود 300 نفر در ماه دریافت می کرد. بر اساس اطلاعات دریافتی از منابع قابل اطمینان، اکنون این تعداد به 70 نفر محدود شده است.ا

اگر این محدودیت‌ها ادامه پیدا کند، حتی کسانی که با پیوند خانوادگی آن‌ها موافقت شده است، احتمالاً باید 3 سال دیگر صبر کنند و یا حتی امکان دارد که هیچ وقت نتوانند پرواز کنند

محمود الان 18 ماه است که در یونان حضور دارد. مادر او سخت بیمار است. برادرش سندرم داون دارد. هر دوی آن‌ها در آلمان اقامت دارند. مادر او باید شبانه‌روز از برادر بیمارش مراقبت کند و این مساله باعث می‌شود بیماری مادرش بدتر شود. او تنها است و به فروپاشی روانی نزدیک است. محمود می‌خواهد آنجا باشد، تا به مادرش کمک کند، تا به هر دوی آن‌ها کمک کند.ا

او به من گفت: غیر قابل تحمل است. وی اضافه کرد: الان که خیلی به من محتاج هستند، نمی توانم در کنار آن‌ها باشم. نمی‌دانم مادرم بدون من چگونه می‌تواند این مدت را سر کند.ا

سال گذشته را در تلاش به کمک رسانی به مردم سپری کردم. وقتی از محدودیت‌های اخیر آگاه شدیم، من ده‌ها تماس و پیام از مادران، پدران و خواهران و برادران نا امید دریافت کردم. تنها آرزوی آنان شروع زندگی جدید در کنار خانواده‌شان است. آنان نمی‌توانند بفهمند چرا این مدت زمان اینقدر طولانی است. زندگی اشخاص زیادی متوقف شده است. بسیاری از مردم از ابتدای سال 2016 اینجا منتظر هستند. آن‌ها خسته و ناتوان شده اند. آن‌ها در وضعیت بی پایان انتقال به سر می برند.ا

این مساله نمی‌تواند اینگونه باقی بماند. من از جناب وزیر آقای دمزیر مصرانه درخواست دارم که این محدودیت را مرتفع کند. خانواده‌ها باید در کنار یکدیگر باشند!ا

من نامه‌های از کسانی که تحت تأثیر این مساله قرار گرفته‌اند جمع آوری و ترجمه می‌کنم و آن‌ها را برای آقای دمزیر ارسال می‌کنم تا وی از آنچه بر دیگران می‌گذرد آگاه شود. امضای شما با پشتیبانی از آنان به ما کمک می‌کند تا آقای دمزیر را مجبور کنیم تا صدای محمود و هزاران خانواده دیگر که مانند او از یکدیگر جدا شده‌اند را بشنود و وی را وادار می‌کنیم که این محدودیت را بردارد.ا

این دادخواست اینترنتی (پتیشن) به زبان های زیر در دسترس است

فارسی | عربی | انگلیسی | آلمانی

This petition will be delivered to:
  • توماس دمزیر ، وزیر داخله آلمان
  • اوله شرودر،منشی پارلمان در وزارت داخله، یوتا کورت
  • رئیس اداره مهاجرت و پناهجویان آلمان فدرال

Michael Kientzle started this petition with a single signature, and now has 27,486 supporters. Start a petition today to change something you care about.

Today: Michael is counting on you

Michael Kientzle needs your help with “توماس دمزیر ، وزیر داخله آلمان: خانواده‌ها باید در کنار یکدیگر باشند”. Join Michael and 27,485 supporters today.