НІ ВІЙНІ!

0 людей подписали. Следующая цель: 100

English Italiano Русский

У ХХ столітті війна забрала життя понад 163 мільйони людей. Це така кількість, скільки живе зараз у Токіо, Делі, Шанхаї, Мехіко, Каїрі, Нью-Йорку, Буенос-Айресі, Стамбулі, Ріо-де-Жанейро, Москві, Парижі, Лондоні, Бангкоку, Гонконгу, Мадриді, Сінгапурі, Римі, Берліні, Києві, Пхеньяні, Бухаресті та Празі.

При цьому ще доля мирного населення, що загинуло, дійшла до максимуму. На початку століття вона складала 5%, за час Першої Світової досягла 15%, Другої Світової - 65%, наприкінці століття - вже 90%! Все йде до того, що незабаром роботи, скеровані невразливими військовими, просто будуть знищувати нас безкарно.

Зрозуміло, ми хочемо припинити війни назавжди. І дивлячись на їх наслідки: жертви й руйнування, потоки біженців, економічні санкції і кризи - ми не можемо чекати, поки це зробиться само по собі. Щоб зупинити війну, потрібно зробити так, щоб воювати стало нікому й нічим.

Цією петицією ми вимагаємо припинити всі бойові дії, замість усіх армій сформувати лише єдину під керівництвом ООН і закріпити законодавчо відповідальність кожного військовослужбовця за загибель мирного населення.

Заявимо ж усі разом: НІ війні!

-------------------------------------------

Фото зверху петиціі з https://brokebella.wordpress.com/tag/children-and-war/ , знайдено з допомогою Yahoo! search з фільтром "License Free to modify, share and use"

Cегодня Богдан рассчитывает на вас

Богдан Шаповал нуждается в вашей помощи с петицией «НІВІЙНІ!». Богдан и 17 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.