Победа

#LoveIsNotTourism УКРАЇНА UKRAINE Відкрити кордони для іноземних громадян

Эта петиция выиграла с 210 подписантами!

В умовах пандемії сотні тисяч інтернаціональних пар, що поки не пов'язані офіційним шлюбом або знаходяться в процесі реєстрації (до чи під час пандемії), опинилися ізольованими через раптове рішення українського уряду 28 серпня 2020 року закрити кордони України для всіх іноземних громадян, що не належать до жодної з категорій винятків, і не мали наміру відвідати Україну саме з туристичною метою.Таке рішення є надто радикальним та не враховує багатьох індивідуальних ситуацій громадян, порушуючи їхні особисті права.

Вважаю, що кордони цілком можливо залишити відкритими, однак за певних умов:
- дозволити подорожі для громадян з "зелених" зон за наявності страхових полісів для покриття лікування (в разі виявлення у них хвороби на COVID-19 вже на території України)
- обов'язкові тести на коронавірус громадян з "червоних" зон;
- обов'язкова самоізоляція на 2 тижні для громадян з "червоних" зон.

Також, перейнявши досвід інших європейських країн, які вже зробили крок назустріч парам у довгострокових відносинах, надати їм можливість подорожей між країнами, виконуючи всі умови карантинних обмежень, та готові надати докази того, що вони справді перебувають у  відносинах, мають спільних дітей, майно чи інші факти.

Таким чином Україна уникне радикальних необгрунтованих рішень, ризику поширення хвороби, залишить своїм громадянам право вибору, як демократична держава, навіть в критичних умовах пандемії.

Оскільки, ми не можемо прогнозувати коли закінчиться боротьба з вірусом в нашій країні та у світі, закриття кордону не вирішує жодної з проблем, які озвучилися для обгрунтування рішення про раптове закриття кордону.

Дякую всім свідомим людям, що підтримають цю петицію своїм підписом!

Cегодня Iryna рассчитывает на вас

Iryna Yanevych нуждается в вашей помощи с петицией «Міністерство Закордонних Справ України, Прем'єр Міністр України: #LoveIsNotTourism УКРАЇНА UKRAINE Відкрити кордони для іноземних громадян з зеленої зони». Iryna и 209 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.