Petition Closed

Бесплатна Маска за секого

This petition had 1,805 supporters


Алармантната состојба која го демнее Скопје не е по вина на граѓаните. Секој граѓанин заслужува ЧИСТ ВОЗДУХ но не секој граѓанин е во можност да си дозволи маски за своето повеќечлено семејство. Многумина би ги жртвувале своите бели дробови за белите дробови на своите деца. Каде и во кој кош ги ставаме пензионерите, бездомниците и оние кои врзуваат крај со крај до крајот на месецот? Дали тие не заслужуваат да дишат? Сите заедно да се избориме за бесплатни маски за секој граѓанин. За подобра иднина, за подобро Здравје, ЗА ЧИСТ ВОЗДУХ!!!! �☠️�☢️���

ГЛАСАЈТЕ И РЕПОСТИРАЈТЕ!! Today: Elena is counting on you

Elena Nakov needs your help with “Влада на Република Македонија : Бесплатна Маска за секого”. Join Elena and 1,804 supporters today.