Kampanya Kapatıldı

Öğrenim kredisi borçları silinsin, gençler işsizlik stresinin yanında borç stresi çekmesin

Bu kampanya 12.219 destekçiye ulaştı

Ülkemizde yaşayan pek çok öğrenci arkadaşımızla birlikte, burs almanın zor olduğu zamanımızda başvurulacak başka çare olmamasından dolayı üniversite dönemimizde öğrenim kredisi almış bulunmaktayız. Ancak gerek ülke şartları gerek istihdam yetersizlikleri gibi çeşitli nedenler birçok genç arkadaşımızın mezuniyetinden sonra iş bulamamasına sebep olmuştur.

Hem işsizlik hem de faizleriyle birlikte yüksek meblağlara ulaşan öğrenim kredisi borçları ülke gençlerini umutsuzluğa, bunalıma dolayısıyla verimsizliğe itmektedir. Devletimizden ve konuyla ilgili yetkililerden bu konuda çalışma yaparak, getirecekleri borç affı, faiz yapılandırılması, işe başladıktan sonra borcun ödenmesi ya da kredi borçlarımız için yeni düzenlemeler yapılması seçenekleri üzerinden bizlere umut olmalarını istiyoruz.

Bugün Sinem imzanı bekliyor!

Sinem Soylu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Öğrenim kredisi borçları silinsin/yapılandırılsın, gençler işsizlik stresinin yanında borç stresi çekmesin». Sinem ve imza atan diğer 12.218 kişiye katıl.