Çok Kıymetli Samsun ve Atakumlular. Destekleriniz İçin Teşekkürler. 1000 İMZA Tamamlandı..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Çok Kıymetli Samsun ve Atakumlular... Destekleriniz İçin Sonsuz Teşekkürler...

1071 İmza Tamamlandı...

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,

"Asırlık hayalleri birer birer hayata geçirirken,
bu maddi alt yapıyı manevi iklimle de kuşatıyoruz.

Ecdadın izinden giderek İstanbul'da Ayasofya'yı, Sultanahmet'i, Fatih'i, Süleymaniye'yi yalnız bırakmamak için Büyük Çamlıca'yı, Ataşehir Mimar Sinan'ı yanlarına yoldaş eyledik. Şimdi de Levent'i, Taksim'i inşa ediyoruz.

Aynı şekilde Ankara'da Millet Camii'nden
Melike Hatun Camii'ne, ülkemizin 81 vilayetinin tamamında inşa edilen benzer eserlere kadar yaptığımız her mabetle vatan topraklarına manevi izlerimizi bırakıyoruz."

Cumhurbaşkanımızın vizyonu çerçevesinde
SAMSUN ve ATAKUMlular olarak
Şehrimizin kalbine, sahile İSKELE CAMİ
ve mescitler yapılması kararının hayata geçirilmesini talep ediyoruz...

Atakum ilçesinde ikamet eden Samsun sevdalısı eğitimcileriz. Sosyal medya üzerinden iyilik, güzellik adına, Yeniden Büyük TÜRKİYE sevdası adına birbirlerini motive etmek için bir araya gelen ATAKUM DİRİLİŞ GRUBU üyeleriyiz...

Gayemiz bir gönüle dokunmak, adanmış eğitimciler olma yolunda yürümek ve çevremizde bir iyilik iklimi oluşturmaktır.

Samsun Atakum Sahili, gencinden yaşlısına tüm halkın her gün uğradığı, şehirle bütünleştiği; tüm Atakumlunun yürüyüş yolu, özçekim alanıdır. Sadece denize girilen bir yer değil buluşma alanıdır. Her kesime hitap eden kâfelerle meşhurdur.

Samsun'un en büyük, en çok kullanılan ATAKUM SANAT MERKEZİ buradadır. İki tane iskele, alışveriş merkezi buradadır. Her kesime hitap eden kafeler, kitap & kahveler, nezih restaurantlar, çocuk parkları, yürüyüş- bisiklet yolları vb. Sahili hayatın merkezi haline getirmiştir. Bu yüzden tüm Atakumlunun, Samsunlunun hatta Karadenizlinin uğrak alanında CAMİ ve MESCİT olmalıdır.

25 km'lik insanların en çok tercih ettiği sahil kesiminde hiç MESCİT, CAMİ bulunmamaktadır. Acilen bu eksikliğin giderilmesini talep ediyoruz.

İskele ve AVM yakınlarına büyük CAMİ belli aralıklarla da MESCİT yapılması ATAKUM ilçemizin mimari görünümünü güzelleştirecek, MEDENİYETİMİZ değerlerini yansıtacaktır. Halkın tümünün sahilden yararlanmasını kolaylaştıracaktır.

Her sahil planı yapıldığında! Bekleyelim! “Namaz kılacak yer yok Namazımızı kılıp çıkalım.” ya da “Akşamın en güzel saatlerinde Namazımız geçiyor dönelim” demek zorunda kalan Atakumlular adına yirmi dört saatte toplanan 500 imza  kısa bir süre içinde 1000 İMZAya ulaştı.

Büyük İskele Meydanının uygun yerine İSKELE CAMİ,

Golf sahasının Atakum tarafındaki parka SAHİL CAMİ,

Gençlik merkezi ve AVM olduğu için küçük iskelenin Samsun tarafına GENÇLİK CAMİ ve

Marina bölgesine  GÜN BATIMI CAMİ yapılmasını; ayrıca uygun bölgelerde MESCİT yapılmasını talep ediyoruz.

Gereğini arz ederiz.