Petition updateÇocuklarımız lösemiden ölmemeli! LÖSEV'in yeni hastanesine ruhsat verilsin.LÖSEV ruhsat kampanya bilgisi !!!!

Duygu KavasIzmir, Türkiye
Jun 4, 2015
Arkadaşlar merhaba;
Dün kampanyayı sonlandırma yazısı göndermiştim sizlere.Fakat sizlerden gelen yoğun tepkilerle ve asla pes etmememiz gerektiği hakkında aldığım mail ve mesajlar ile kampanyayı devam ettirme kararı aldım.
Sonuca ulaşılır veya ulaşılmaz elimden gelen her şeyi yapıp bu kampanya Lösev Losante ruhsatı hakkında kesin bir bilgiye ulaşılana kadar burada kalacaktır.
Şöyle bir durum var yalnız bunu da belirteyim ; bazı destekçilerimiz imza attıkları halde imza atmamış olarak gözüküyorlarmış ve gönderdiğim her güncellemenin yeni imza gerektirdiğini söylüyorlar.Bu durum bizim yarattığımız bir durum değildir.Çünkü normalde bir kampanyaya 1 kere imza atılabiliyor.Neden böyle bir durum olduğunu henüz bilemiyoruz.
Bilgilerinize....
Support now
Sign this petition
Copy link
WhatsApp
Facebook
Nextdoor
Email
X