Çocuk Katili Cezasız Kalmasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

13 yaşında 8. sınıf öğrencisi Furkan Taha Elmas TEOG sınavları için gittiği okulundan evine bisikletiyle dönerken Şehir Caddesi, Askeriye civarında bulunan döner kavşaktan yolu kontrol ederek sol tarafa geçmeye çalışırken sol şeritten aşırı derecede süratli bir şekilde ortaya çıkan bir maganda tarafından görüntülerden anlaşıldığı üzere cani bir şekilde arkadan çarpmak suretiyle olay yerinde vefat etmiştir.

Yanlış şeritten giden bu kendini bilmez trafik magandası ifadesinde sadece 50 km hızla gittiğini, çocuğu gördüğünü ve vurmamak için korna çaldığını (frene basmak yerine !!!) ve çocuğu sakınmak için manevra yapmak yerine sola yani kavşağa (çocuğun  kaçmaya çalıştığı yere) doğru sürdüğünü belirtip suçsuz olduğunu ve şikayetçi olmadığını beyan etmiştir. Bu ifadeye birlikte görevli polislerin taraflı raporu sayesinde elini kolunu sallayarak salıverilmiştir.

Bu kampanya Furkan'ı geri getirmeyecek ancak acımızı hafifletip tekrarlarını önleyecektir.

Ve bu adaletsizlik karşısında başlattığımız mücadelemize başka Furkan Tahaların kurban edilmemesi ve adaletin tecelli etmesi adına sizlerden sosyal medya, yazılı ve  sesli medyada sesimizi duyurmak için kuvvetli desteklerinizi bekliyoruz. Lütfen bu kampanyayı ve resmini mümkün olduğunca çok paylaşın!!!

#furkantahaicinadaletistiyoruz
#suleymanselcuksoydancezasizkalmasin

Bugün Orhan imzanı bekliyor!

Orhan Elmas bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çocuk Katili Cezası Kalmasın!». Orhan ve imza atan diğer 3.731 kişiye katıl.