Petition Closed

Želimo NO KILL sklonište u Velikoj Gorici!

Supporters

Situacija s napuštenim životinjama u Velikoj Gorici je zaista kriticna. Postoji samo jedno sklonište koje se financira donacijama i iz vlastitog džepa, što je na toliki broj napuštenih životinja jednostavno neodrživo. Stoga Vas molimo da poduzmete korake kako bi Velika Gorica dobila NO KILL sklonište (sklonište u kojem se životinje nece ubijati nakon 60 dana).

U Zakonu o zaštiti životinja piše da se životinje MOŽE usmrtiti nakon 60 dana, no ne da ih se i MORA.

U Hrvatskoj nažalost postoji samo 5 NO KILL skloništa, što je tužna statistika s obzirom na broj skloništa u Hrvatskoj.

Ovim putem Vas kao Udruga za prava životinja, te kao skupina zabrinutih gradana/ki, molimo da odvojite vrijeme i financije kako bi pomogli gradu Velikoj Gorici da dobije sklonište koje nece ubijati životinje.

S poštovanjem,

Mariana Cerovecki
Udruga Stop specizmu
www.stop-specizmu.org

This petition was delivered to:
  • Gradonačelnik Velike Gorice
    Gospodin Dražen Barišić

Udruga Stop specizmu started this petition with a single signature, and now has 1,784 supporters. Start a petition today to change something you care about.