Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Çin Halk Cumhuriyeti Başkanı

Yulin Köpek Yeme Festivali'ni Durdurun

Çin'in Yulin şehrinde, her yıl Haziran ayında gerçekleşen Köpek Yeme Festivali'nin yasaklanması için yardımına ihtiyacımız var. Her yıl gerçekleşen festivalde, sayısız masum köpek öldürülüp yeniliyor. Dünyanın en vahşi festivali, Çin'de yıllardır süren bir gelenek. 2011 yılında tepkiler üzerine festival iptal edilmişti. Şimdi bu festivalin tamamen yasaklanmasını sağlamalıyız.

Eğer festival yasaklanmazsa, her yıl insanoğlunun en iyi dostları köpeklerin binlercesi, acı çekecek, kesilecek, ölene kadar dövülecek, canlı canlı derileri yüzülecek.

Zamanımız kısıtlı. Bu katliam bir daha gerçekleşmeden, seslerimizi birleştirip binlerce masum canı kurtarabiliriz. Şimdi hep beraber, kendini koruyamayan bu masum canların sesi olalım. Onları kurtarmak demek insanlığımızı da kurtarmak anlamına gelecek.

Sen de patini kaldır ve imzanı ekle!

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Çin Halk Cumhuriyeti Başkanı

Raise UR Paw bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 4.749.761 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Raise imzanı bekliyor!

Raise UR Paw bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yulin Köpek Yeme Festivali'ni Durdurun». Raise ve imza atan diğer 4.749.760 kişiye katıl.