Yulin köpek eti festivaline son verin #StopYulin

0 have signed. Let’s get to 3,000,000!

Çin’in Yulin şehrinde düzenlenen festivalde, yerel satıcılar tarafından öldürülen binlerce köpek eti yenilmek üzere festivalde satılıyor.

Artık sesimizin duyulmasını istiyoruz. Bu korkunç festival durmak zorunda. Çin hükümeti 2017 yılında köpek eti satıcılarına karşı para cezaları gibi tedbirler aldığını açıkladı. Ancak Yulin köpek eti festivalinin başlamasından kısa bir süre önce vazgeçtiler. Bu karar toplumsal baskılar sayesinde verilmişti. Bu vahşete bir son verilmesi için baskıya devam etmemiz gerekiyor!

Aktivistler 2009 yılından bu yana Yulin festivali için 15.000 köpeğin öldürüldüğünü tahmin ediyorlar. Küresel bir topluluk olarak, Yulin ve köpek eti ticaretini sona erdirmek için lütfen  imzanızı atın ve paylaşın.

Amacımız binlerce imza ile büyük bir kampanya oluşturmak ve Çin büyükelçiliğine teslim etmektir!

Öfkemizi gösterelim Çin hükümetinin hayvan haklarına saygılı olmasını istiyoruz. Çin halkına ve kültürüne saygı duyuyoruz ancak birçok Çinli’nin de bu kampanyaya karşı olduğunu biliyoruz. Her gün daha fazla Çinli her yıl düzenlenen bu festivali yasaklamak için kampanya yapıyor.

Yulin Festivali’ne karşı onlara katılalım! Umarım diğer ülkelereki aktivistler de eylemimizden ilham alır ve kendi ülkelerinde bu kampanyayı devam ettirirler.

Today: Kaz is counting on you

Kaz (Raquel J. Sabino) needs your help with “Yulin köpek eti festivaline son verin #StopYulin”. Join Kaz and 1,845,533 supporters today.