Doğrulanmış başarı

YTÜ Ücretsiz Bisiklet Uygulaması Geliştirilsin!

Bu kampanya 3.661 destekçi ile değişim yarattı!

17.11.2016 Bu imza kampanyasında başarıya ulaştık.

YTÜ  Rektörlüğü isteklerimizi gerçekleştirecek.

Detaylar: http://www.ytukampus.com/konu/ytuye-1300-yeni-bisiklet-gelecek-ve-bircok-bisiklet-duragi-yapilacak/

Merhaba;

Biz Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri olarak üniversitemizde devam eden "Ücretsiz Bisiklet" uygulamasının geliştirilmesini istiyoruz. Hali hazırda devam eden uygulamada bulunan bisikletler, ne yazık ki çok eski ve birçoğu sorunlu. Öğrenciler bu bisikletleri kullanırken çeşitli sorunlar yaşayabiliyorlar.

Biz yıldızlı öğrenciler bu bisikletlerin yenilenmesini ve sayısının arttırılmasını talep ediyoruz. Sağlık Bakanlığı'nın "Fiziksel aktiviteyi teşvik projesi 2015-2018 bisiklet desteği" projesi ile bisikletlerin temininin daha kolay olacağı düşüncesindeyiz.

Kısacası "YTÜ Ücretsiz Bisiklet" projesindeki bisikletlerin yenilenmesini ve ayrıca akşam 16.00 olan bisiklet son teslim süresinin de daha ileri bir saate çekilmesini istiyoruz. YTÜ yönetiminden yıldızlı öğrenciler olarak ricamızdır.

Bugün Özlem imzanı bekliyor!

Özlem Pınar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YTÜ Ücretsiz Bisiklet Uygulaması Geliştirilsin @YildizEdu». Özlem ve imza atan diğer 3.660 kişiye katıl.