Başarı

Devamsızlık hakkının uzatılmasını

Bu kampanya 200 destekçi ile değişim yarattı!

18 yaşına gelmiş bireyler; kendi kararlarını verebilecek, sorumluluk alabilecek ve sonuçlarına katlanabilecek erişkinlikte olduğu sosyal hayattaki gibi iç hukukumuzda da desteklenmiştir. Yani üniversite çağına gelmiş her birey davranışlarının farkındadır ve sonuçlarına da razıdır. Üniversite yılları, öğretmenlerimizden ve üniversite okumuş olan büyüklerimizden öğrendiğimiz kadarıyla; kendini geliştirme, sosyalleşme, benliğine faydalı bir şeyler katma ve hayatı öğrenme zamanıdır. Bu zaman diliminin tamamını, teorik derslerle doldurmak ve derslere katılımı zorunlu kılmak; üniversite gençliğine, lise çağındaki öğrencilere davranıldığı gibi yaklaşıldığının bir göstergesidir. Bu nedenle değişen devamsızlık hakkının en azından eski süresine döndürülmesini istiyoruz.

Bugün Salim imzanı bekliyor!

Salim ARSLAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yrd. Doç. Dr. Uğur TAŞKAN: Devamsızlık hakkının uzatılmasını». Salim ve imza atan diğer 199 kişiye katıl.