Petition Closed
Petitioning Kadıköy Belediyesi and 4 others

Yoğurtçu Parkı için Ücretsiz Kablosuz İnternet Talep Ediyoruz @kadikoybelediye

Temel bir kent hakkı ve kamusal alanların zenginleşmesi için çok önemli. Yoğurtçu Parkı, başta Kadıköylüler olmak üzere İstanbullular için önemli bir kamusal alandır. Kamusal alanın niteliği sadece insanların erişimine açık olmasıyla değil, aynı zamanda nasıl düzenlendiğiyle de ölçülür.

İletişim teknolojilerinin gündelik yaşamın, iş ve eğitim hayatının vazgeçilmez bir parçası haline geldiği günümüzde, parkların özgür ve demokratik kamusal alanlar olarak değerlendirilebilmesi, kamusal alanı kullanma hakkının yanı sıra, haberleşme, iletişim ve bilgi alma özgürlüğü ile beraber düşünülmelidir. Dolayısıyla Yoğurtçu Parkımızın çeşitli noktalarında ücretsiz internet hizmeti olmasının son derece önemli olduğunu düşünüyoruz.

Bu sebeple, biz aşağıda imzası bulunanlar, Kadıköy Belediyesi’nden Yoğurtçu Parkı'na ücretsiz kablosuz internet ve şarj istasyonları hizmeti sunmasını talep ediyoruz.

Letter to
Kadıköy Belediyesi