Yerli Otomobil Kütahya’da Üretilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Biz Kütahyalılar olarak Yerli Otomobilin Kütahya'da üretilmesini istiyoruz. Çünkü Kütahya yatırıma aç bir bölge. Nüfusu sürekli göç veriyor. Kütahya'da yerli otomobil üretimi için bütün şartlar mevcut. Artık Kütahya gibi yatırıma hasret bölgeler varken hala İstanbul - İzmit - Sakarya - Bursa gibi sanayiden boğulan yerlere yatırım yapmak ne kadar doğru?

Ayrıca;

Kütahya bütün yolların kesiştiği noktada yer alıyor.

Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya ve Konya’ya ortalama 330 km. mesafede

Bursa’ya 185 km. mesafede

En yakın limana uzaklığı 214 km. Mudanya ve Gemlik Limanları

Ülke ekonomisinin %70 inin oluşturduğu bölgenin tam ortasında

5.850.000 m2 alana sahip Zafer OSB kuruldu. Toplam alanı 10 Milyon m2 ye çıkarılabilir. Bu sebeple otomobil üreticileri için istedikleri kadar alana sahip bir OSB.

Zafer OSB Kütahya – Afyon karayolunun hemen üzerinde yer alıyor. Ulaşım kolaylığı var. Planda olan Ankara - İzmir otobanı Zafer OSB nin hemen yakınından geçiyor

Zafer Havalimanı, Zafer OSB nin tam karşısında…

Eskişehir, Kütahya, Antalya YHT hattının Zafer OSB de istasyonu olacak.

Halihazırda Kütahya’da ki mevcut OSB ler de otomotiv sektöründe faaliyet gösteren 13 firma var. Bu 13 firmalarda çalışan sayısı 5 bin kişi.

Bu özellikleri ve yatırım şartlarını taşıyan Kütahya'da, Yerli Otomobil Üretimini yapmanızı ve Kütahya'ya hayat vermenizi sizlerden talep ediyoruz.

Kütahya Halkı Adına

Rıza Kenan Uzman

Bugün Rıza Kenan imzanı bekliyor!

Rıza Kenan UZMAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yerli Otomobil Kütahya’da Üretilsin». Rıza Kenan ve imza atan diğer 3.870 kişiye katıl.