Yedikule Taksim 80T ve Yedikule Eminönü İETT otobüs sefer sayıları arttırılsın.. #Yedikule

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Yedikule Mahallesi Suriçi olarak bilinen 20.000 kişiyi aşkın nüfusu ile İstanbul'un en eski yerleşkesi ve  dörtbir yanı tarihi doku ile örülü,kozmopolit, mükemmel güzellikte yerleşim bölgesidir..Ama son yıllarda gerek Büyükşehir gerek Fatih Belediyesi ve İETT tarafından ihmal edilerek halkın en büyük sosyal haklarından biri olan seyahat hakkı kısıtlanarak halkın başka bölgelerden (Kocamustafapaşa,Kazlıçeşme vb..) toplu taşıma araçları kullanmaları zorunlu bırakılmıştır..Bu sebebten dolayı Yedikule Halkının sosyal ve kamusal hakkı olan seyahat özgürlüğünü kullanması için 80 ve 80T hatlarının sefer sayılarının arttırılması ve yeniden Yedikule Beyazıt seferlerinin başlamasını istiyoruz..

YEDİKULE SEMT KONSEYİ

Bugün levent imzanı bekliyor!

levent şahin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yedikule Mahalle Sakinleri ve Yedikule Sevdalıları..: Yedikule Taksim 80T ve 80 Yedikule Eminönü İETT otobüs sefer sayıları arttırılsın...». levent ve imza atan diğer 239 kişiye katıl.