Doğrulanmış başarı

Prof. Dr. Murat Dilmener ismi yaşatılsın!

Bu kampanya 21.639 destekçi ile değişim yarattı!

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Eski Anabilim Dalı Başkanı, yoksul hastaların dostu Prof. Dr. Murat Dilmener, Covid 19 nedeniyle hayatını kaybetti.

İsminin Türkiye ve Dünya’daki pek çok sağlıkçının insan hayatına yaklaşımını değiştiren bir değer olması nedeniyle kendisine yakışır bir yere verilerek yaşatılmasını istiyoruz.

Yoksul hastaları ücretsiz tedavi ettiği için soruşturma geçiren ve Türk Sağlık Sektörüne binlerce başarılı doktor yetiştiren Prof. Dr. Murat Dilmener isminin geleceğin hekimlerine maddiyattan ziyade, insan hayatının önemli olduğunu gösterecek bir ışık olacaktır.

Bugün MURAT CAN imzanı bekliyor!

MURAT CAN GÜLLÜ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yeşilköy Murat Dilmener Hastanesi Hayırlı Olsun! Başta Cumhurbaşkanı @RTErdogan olmak üzere Sn. Sağlık Bakanı @drfahrettikoca ve kampanyamıza destek olan 20 binden fazla katılımcımıza teşekkür ederiz.». MURAT CAN ve imza atan diğer 21.638 kişiye katıl.