Minecraft Birliği'ne katıl , dünyayı yeniden inşa edelim.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Minecraft Birliği’ne katılın, dünyayı yeniden inşa edelim!

MC:PU(Minecraft Parallel Universe, Minecraft Paralel Evren)

Türkçe:

Amaç dünya teknolojisine katkı sağlamaktır. Oyun içerisinde oluşturulacak gerçekçi sanal dünyalar dünya teknolojisine yeni bir bakış açısı kazandıracaktır. Şu an kullanılan tekniklerle ileri düzey gerçekliğe sahip sanal dünyalar oluşturamıyoruz, bu sebepten dolayı ilk olarak Minecraft’ı seçtik. Bu projenin başarıya ulaşması halinde daha ileri düzey gerçekliğe sahip online sanal dünyalar oluşturmayı hedefliyoruz. Bu sebeple sizin imzalarınıza ihtiyacımız var.

Minecraft Birliği nedir?

Minecraft Birliği’nin amacı, dünya üzeindeki mod geliştiricilerini bir araya getirerek Minecraft üzerinde sanal dünyalar oluşturmasını sağlamaktır. Bunun için her türlü maddi desteğe ihtiyacımız vardır. Kampanyamıza imza vererek bize destek olabilirsiniz.

Minecraft Birliği’ne nasıl katılırım?

Minecraft Birliği’ni oluşturan iki ana kısım vardır, takipçiler ve mod geliştiriciler. Kampanyaya imza vererek takipçi olarak katılmış olursunuz.

Minecraft Birliği’ne Mod Geliştirici olarak nasıl katılırım?

İleri düzey Java veya orta düzey 3D modelleme biliyorsanız aşağıdaki formu kullanarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

Yazılım bölümü için başvuru linki

Grafik Tasarım bölümü için başvuru linki

English:

The purpose is contribute to world technology. Realistic virtual worlds to be created in the game will give a new perspective to world technology. We can’t create virtual worlds with advanced reality with the techniques currently used, so we chose Minecraft first. If this project is succeed, we aim to create online virtual worlds with a higher level of reality. For this reason, we need your signs.

What is the Minecraft Alliance?

The purpose of the Minecraft Alliance is to bring together mod developers around the world to create virtual worlds on Minecraft. We need all kinds of financial support for this. You can support us by signing our campaign.

How do I join the Minecraft Alliance?

There are two main parts that create the Minecraft Alliance, followers and mod developers. By signing the campaign, you participate as a follower.