GÖKHAN UZMAN TAHLİYE OLSUN!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Ben yuregi yanmis bir kadin bir hala bir kardes olarak yazıyorum bunlari , ben bi konuyu size dile getirmek istiyorum, benim abim cumhurbaskanligi muhafiz alayinda uzman cavustu. O kara gecede trt binasina komutanlari tarafindan tatbikat var yalaniyla gonderildi silah kullanmamasına rağmen hic bir sucu hic bir uyeligi olmamasina ragmen 16 aydir ceza evinde, 2 gun once 3 yasindaki (Tuana Duyun) kizini topraga verdi evladina hasret bir sekilde doyamadan boyle bir durumla karsilasti, ben GÖKHAN DUYUN'UN kiz kardesiyim bizim sesimiz yuregimiz dilimiz olmanizi istiyoruz, bu yapilan haksiz zulme kulak vermenizi istiyoruz, yarin sabah abimi evimize sabah 9 da getirecekler askerler oglen 12 de cezaevine goturecekler. Su an da psikolojisini tamamen yitirmis durumda bi an once yargilanip özgürlüğüne kavusmasini istiyorum , Bu adaletsizliğe karşı yanımızda olun!!

Bugün KEVSER imzanı bekliyor!

KEVSER DUYUN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yargı: GÖKHAN UZMAN TAHLİYE OLSUN!!!». KEVSER ve imza atan diğer 536 kişiye katıl.