Petition geschlossen.

Prof. Dr. Veysel EROĞLU
T.C. Orman ve Su İşleri Bakanı

YALOVA BELEDİYE BAKIMEVİ KATLİAMI...SORUŞTURMA DİLEKÇESİ

ÖZELIKLE SIZDEN BU KATLIAMLARIN SORUMLULARINI CEZALANDIRILMASI ICIN Size verilen Yetkilerden dolayi Orman Su Isleri Baskani olarak Birzat bu Katilerin Köpekleri ortadan Kaldirma amacli ACIMASISCA Öldüren Insan Sufatli Iblislerin Ceza Almasi icin Gerkeni Yapmanizi istiyorum ISTIYORUZ.

HIC BIR KANUNDA HIC BIR KITAPTA ALLAHIN YARATI CANI BU SEKILDE ÖLDÜRMENIN YERI YOK.

YALOVA BELEDIYE BASKANI BU KATLIAMDAN HABERSIZ OLAMAZ.

Mutlaka Cumhuriyet savciglina Belediye Baskani, Veteriner Sube Müdürü Ve Barinak Calisanlari Hakkinda KAMU DAVASI acilmasi Bakanlaga bagli Teftis kurulu ve Mahalli idareler Müdürlügüne. BELEDIYE BASKANIN GÖREVINDEN ALINMASI VE KAMUSAL görevini kötüye Kullanmaktan idari Sorusturma baslatilmasi yönünde suc duyurusu yapilmalidir.

BU ISKENCEYE HAYIR DEMEK ICIN, BU KATLIAMA HAYIR DEMEK ICIN, BU KATILERI CEZALINDIRIN DEMEK ICIN, ARTIK BIRSEYLER YAPILSIN DEMEK ICIN.

HAYVANSEVER OLAMK MECBURIYETINDE DEGILIZ...  INSAN olan INSAN bu Katliama bu Acmasizla bu hayvan Düsmanlina ve Hicbir sekilde  Gözyumamaz.

O CANLARI ALLAH VERDI ALLAH ALIR. HIC BIR INSANIN CAN ALMA YETKISI YOKTUR. HANGI KITAPTA YAZIYOR SOKAKTAKI KÖPEKLERI ÖLDÜRÜN ZEHIRLEYIN ISKENCE YAPIN KULAKLARINI KESIN YAKIN TECAVÜZ EDIN BOGUN AC SUSUS BIRAKIN DIYE.

KIMSE HAYVAN SEVMEK MECBURIYETINDE DEGIL KIMSE KEDI KÖPEK BAKMAK MECBURIYETINDE DEGIL. AMA HIC KIMSENIN ONLARA ALAHIN YARATIG DÜNYADA YASAM HAKINI ALAMK SAHIBI DE DEGIL. VE ZEHIRLEYEREK BOAGARK ÖLDÜRMEYE KESINLIKLE HAKI OLAMAZ.

Müracaatımıza ilişkin 4982 ve 3071 sayılı yasalar gereği bilgi ve cevap verilmesini emir ve müsaadelerinize saygılarımızla arz ederiz.

LIEBE TIERFREUNDE IN DIESER PETITION WILL ICH DAS ENDLICH DIE ZUSTANDIGEN VERANWORTLICHEN SICH DAZU BEWEGEN DIESE MÖRDER ZU RECHENSCHAFT ZU ZIEHEN. ES GIBT EIN  TIERSCHUTZ GESETZT AUCH IN DER TÜRKEI UND DAS IST MORD UND DIE ZUSTÄNDIGE TIERSCHUTZ BEHÖRDE MUSS ENDLICH HANDELN. ICH VORDERE HIER DAS EINE STRAFANZEIGE GEGEN ALLE BETEILIGTEN Unternommen wird. UND DAS DER BÜRGERMEISTER und die TIERHEIM LEITUNG so wie das PERSONAL umgehend von Ihrer Arbeit Entlassen werden.

MIT EURER UNTERSCHRIFT HILFT IHR UND BESTÄTIG DAS IHR DAS AUCH WOLLT JEDE STIMME ZÄHLT. DIE PETITION WIRD NACHWEISLICH AN DEN TIERSCHUTZ BEAUFTRAGEN DER REGIERUNG ÜBERGEBEN.

THE ANIMAL REASONS IN THIS PETITION I WANT TO FINISH THE RESPONSIBLE RESPONSIBILITIES THOSE MONS. THERE IS ALSO A PROTECTION OF TIERS IN TURKEY AND THAT IS MORD AND THE COMPETENT TIERSHIP AUTHORITY MUST FINISH. I HAVE THEREFORE A CRIMINAL ANSWER TO ALL THE PARTICIPANTS. AND THE EMPLOYER AND THE ANIMAL LINE as well as the PERSONNEL immediately be released from your work.

WITH THEIR SIGNATURE, IT HELPED IT AND CONFIRMED THAT THEY WANTED EVERY VOICE. THE PETITION IS PROVIDED PROVIDED BY THE GOVERNMENT.

Heute: Atilla verlässt sich auf Sie

Atilla Poyraz benötigt Ihre Hilfe zur Petition „YALOVA KATILERI CEZALANDIRILMALI / DIE MÖRDER MÜSSEN BESTRAFT WERDEN YALOVA BELEDIYE BASKANA GÖREVDEN ALINMALI.”. Jetzt machen Sie Atilla und 3.378 Unterstützer*innen mit.