Kampanya Kapatıldı

Yalova/Çınarcık Barınağı’ndaki Vahşete Dur De!

Bu kampanya 262.879 destekçiye ulaştı

Yalova/Çınarcık Barınağı’nda hayvanlar vahşice katlediliyor! Çok kötü ortamda bulunuyorlar! Hayvanlara aşı, temizlik vb. sağlıklarını korumaya yönelik hiçbir tedbir yok! Hayvanlara hiçbir bakım yapılmıyor! Barınakta hijyen yok, pislik içinde! HAYVANLAR DONARAK CAN VERİYOR!

Belediye defalarca uyarılmış, defalarca konuşulmuş fakat sonuç hiçbir zaman değişmemiş! Son olarakta çareyi bize bildirmekte buldular. Videolar bize 1. elden ulaştı, Yasemin adlı üyemiz bize ihbarda bulundu. Belediye olayı görmezden geliyor, geçtiğimiz ekim ayında yeni barınak açacaklarını söylemişler, açmamışlar.

Videolar tamamen gerçektir! Amatör kamerayla kaydedilmiş gördüğünüz üzere. Şikayet edileceği anlaşılınca göz boyamaya çalışabilirler fakat buna kesinlikle razı değiliz. Olay tamamen araştırılsın, en ince ayrıntısına kadar! Bu yapılanların sorumlusu her kimse/kimlerse en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyorum. Bu olayın üstünü kimse örtmeye çalışmasın.

Lütfen bu katliama dur deyin! Hayvanlarımıza yapılan eziyete göz yummayın. Yetkililerden konuya sessiz kalmamalarını önemle rica ediyorum. DYB Hayvan Dostları kurucusu olan Uğur Demir'in başlatmış olduğu bu kampanyaya hepinizden destek bekliyorum. Bu kampanyayı imzalayarak ve yayarak oradaki canların kurtulmasını sağlayabilirsiniz, GÖRMEZDEN GELMEYİN!

Saygılarımla; https://www.instagram.com/dybhayvan.dostlari/

GÜNCELLEME: HAYVANLARIN ÇÖPLÜKLERE VAHŞİCE GÖMÜLDÜĞÜ, ATILMASININ İSPATI OLAN VİDEO ELİMİZE ULAŞMIŞ BULUNMAKTADIR! DAHA NE BEKLİYORSUNUZ? HEPSİNİN ÖLMESİNİ Mİ? DAHA ÇOK DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR! DİĞER VİDEOLARIN LİNKİNİ ALT KISIMDA VERİYORUM!!

1. VİDEO: https://www.instagram.com/p/BO2v5-hASHx/?taken-by=dybhayvan.dostlari

2. VİDEO: https://www.instagram.com/p/BO2w7gBAUXQ/?taken-by=dybhayvan.dostlari

3. VİDEO: https://www.instagram.com/p/BO7Tgw-gOk9/?taken-by=dybhayvan.dostlari

Bugün @dybhayvan.dostlari imzanı bekliyor!

@dybhayvan.dostlari bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yalova/Çınarcık Barınağı’ndaki Vahşete Dur De!». @dybhayvan.dostlari ve imza atan diğer 262.878 kişiye katıl.