Yaşam Hakkına Saygı!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Sokak Hayvanlarının Yaşam Hakkına Saygı

Aksaray/Merkez Regülatör bölgesi civarında doğada beslenmek ve barınmak için çabalayan sokak köpeklerinden dokuz tanesi kimliği belirsiz caniler tarından zehirlenmiş olarak bulundu.

Bazı hayvanseverler tarafından beslemeleri yapılan köpeklerin cansız bedenleri yine bir gün besleme esnasında bulundu. Yürekleri sızlatan hadise de olay yerindeki bir anne köpeğin ölen yavrusunun başının ucundan ayrılmamasıydı. Gerçekleşen bu trajik olayın faillerini şiddetle kınıyor, kimliği belirsiz şahısların bulunarak  cezalandırılmasını talep ediyoruz.

Bu imza kampanyasına destek olarak sizler de başka hayvanların canice öldürülmesine tepki gösterin. Unutmayınız; hayvan sevmeyebilirsiniz fakat yaşam haklarına saygı göstermek zorundasınız. Bu saygı insanlığın vicdani borcudur.

Bugün Akhaykor imzanı bekliyor!

Akhaykor Aksaray bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yaşam Hakkına Saygı!». Akhaykor ve imza atan diğer 529 kişiye katıl.