Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 808 destekçi ile değişim yarattı!

Hızla dünyaya yayılan Corona Virüsüne Sağlık Bakanı tarafından yapılan açıklamaya göre ülkemizde de rastlanmıştır.  İstanbul'da yer alan Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Covid-19'a karşı bir önlem olarak eğitime zorunlu bir ara vermesi, hem öğrencilerinin hem akademisyenlerin hem de personelin sağlığı için önemlidir.

Öğrenciler, üniversiteye ulaşmak için çok kalabalık olan metrobüs, metro, tramvay, otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanmak zorundadır. Ayrıca öğrenci sayısı bir hayli yüksek olan üniversitemizde de birçok kapalı alan sınıflar, yemekhane, kütüphane çok kalabalık olmakta, vizelerin yaklaşması sebebiyle kütüphane de dolup taşmaktadır.

Bu nedenlerle aşağıda imzası bulunan Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri olarak üniversitemizde eğitime bir süre ara verilmesini talep ediyoruz.

Bugün Emin imzanı bekliyor!

Emin Karaaslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Corona Virüs Sebebiyle Tatil Edilmesini İstiyoruz @YildizEdu». Emin ve imza atan diğer 807 kişiye katıl.