Doğrulanmış başarı

Alttan Alınan Ders Ücretleri Kaldırılsın.

Bu kampanya 32.527 destekçi ile değişim yarattı!

Sayın başbakanımız geçtiğimiz yıllarda harçları kaldırmak adı altında bir haberle sadece 1. Öğretim harçlarını kaldırıp, açıklamasında ise birinci öğretim harç, ikinci öğretim ise katkı payı olarak alınır şeklinde belirtti. Şimdi ise 2012 yılında tasarısı hazırlanmış, 2014 yılında ise yürürlülüğe girmiş yeni bir 'skandal' ile karşı karşıyayız. AKTS başına 35 TL ücret, 1 dönem uzatınca %50, diğer senelerde %300 e kadar çıkan bir senaryoyla karşı karşıyayız. Akademisyenlerin maaşına %35 lere kadar zam yapıp, öğrencileri hala sömürü gibi gören bu düzene elinizi vicdanınıza koyarak imza atın. Üniversiteler, bilim ve sanat yeridir, bu ülkenin bu öğrencilere ihtiyacı var. Köle yerine koymaktan vazgeçsinler. Alınan 35 TL nin 'masraf' adı altında hiç bir karşılığı yoktur. Bu konuda tüm Türkiye'nin hassasiyetini ve desteklerini bekliyoruz.

Bugün Oğuzhan imzanı bekliyor!

Oğuzhan Coşkun bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yükseköğretim Kurulu: Alttan Alınan Ders Ücretleri Kaldırılsın.». Oğuzhan ve imza atan diğer 32.526 kişiye katıl.