Naim Süleymanoğlu'nun hayatı SİNEMA FİLMİ olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Bulgaristan Türklerinin uğradığı zulmü bizzat yaşamış, isminin değiştirilmesi ile ülkemize iltica kararı almış Efsane Şampiyonumuz için, vefat ettiği gün ilk aklıma gelen şey bir sinema filmi oldu... Ülkemize sığınma süreci sonrasında, milli formamızı gururla giyerek, 46 kez Dünya Rekoru kırmış ve şanlı bayrağımızı onlarca kez göndere çektirerek, İstiklal Marşımızı okutmuş büyük Şampiyon Naim Süleymanoğlu vefatı, erken vedası ile birlikte hepimizi büyük bir hüzne boğmuş, ebedi yolculuğuna çıkarken diğer yandan da her kesimden insanın benzer hisleri yaşamasına vesile olmuştur. Spor, doğru yönetildiğinde ve gereklilikleri yerine getirildiğinde toplumsal bütünlüğü sağlayabilecek, milli duruşumuzu tüm dünyaya ulaştırabilecek ve çocuklarımızın, gençlerimizin çok daha sağlıklı, düşünen, paylaşan birer birey olarak yetişmesine katkı sunacak en önemli unsurdur. Bu düşünceden ve gerçeklerden hareketle, sporun birleştirici yanını vurgulamakla beraber, efsane haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nun gösterdiği büyük emek, yaşadığı zorluklar ve nihayetinde defalarca zirvede yer alması hem gençlerimize iyi bir örnek olması açısından, hem de rahmetli şampiyonumuzun adını, hatırasını anlamlı bir şekilde yaşatmak adına bir SİNEMA FİLMİ projesi için adımların atılmasını temenni ediyoruz.

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Gökcük bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «www.bimer.gov.tr: Naim Süleymanoğlu'nun hayatı SİNEMA FİLMİ olsun». Mehmet ve imza atan diğer 1.345 kişiye katıl.