Petition Closed
Petitioning Vlada Republike Slovenije

Zahtevamo, da vlada RS odstopi in da se formira tehnična vlada!

Supporters

Ni nam vseeno, kaj se dogaja s našo mlado državo, zato smo stopili skupaj kot civilna iniciativa! Slovensko javnost in aktualno politiko želimo opozoriti na možne rešitve za izhod iz krize. Glede na to, da – razen izjem – aktualna oblast ne posluša nikogar, tudi podpisanih ne, pozivamo vso slovensko javnost, da nas podpre v naših prizadevanjih za spremembo stanja v državi. Vsem državljanom Slovenije predlagamo, da na vseh ravnem zahtevate odločnejše reševanje problemov na lokalni in državni ravni. Ne dovolimo več ignoriranja, zapostavljanja, šikaniranja, izkoriščanja, zlorab, metanja na cesto in izkoriščanja. To je država vseh nas, ne le vladajočih! Ne dovolimo, da jo razkrojijo.

Opozarjajte na vse pomanjkljivosti v okolju, kjer živite. Ustno in pisno. Zahtevajte rešitve, zahtevajte, da tisti, ki opravljajo javne funkcije, sprejmejo odgovornost.

Posebej poudarjamo, da moramo miselnost vsak pri sebi spremeniti in terjati to tudi od drugih, saj ne moremo pristati na logiko hitrega zaslužka ob teptanju pravic drugih. Razbijmo tabuje ter lokalne, strankarske in druge povezave, ki ne slonijo na pravnem redu.

Člane vseh strank pozivamo, da ponovno razmislite o svoji vlogi, prispevku v strankah, o pravilnosti politike, ki jo vaša stranka vodi, in o svojem članstvu. Za dejanja organa, katerega član ste, nosite svoj del odgovornosti. Pozabite na strankarsko ozkost, obrnite se k celoti, k nam, ki živimo in skušamo delati v tej državi.

Za nami ne stoji nihče. Stojimo sami, s svojimi imeni in podpisi, zato iščemo podporo vseh državljanov Slovenije v vseh akcijah, ki jih bomo vodili. Skupaj smo močnejši.

Ničesar ne skrivamo, vse bomo počeli javno in ob pomoči javnosti. Delujemo in bomo delovali v skladu in v okviru veljavnih predpisov.

Vsi, ki potrebujete našo pomoč, se lahko obrnete na nas. Našli bomo način, da pomagamo, pozivamo pa vse državljane naše Republike Slovenije, da podpišejo peticijo in s tem izkažejo podporo naši misiji:
- DA VSI AKTERJI, KI SO PRIPELJALI SLOVENIJO DO SPLOŠNEGA BANKROTA ZA TO MORALNO IN KAZENSKO ODGOVARJAJO, DA TOREJ ODSTOPI TRENUTNA VLADA
- FORMIRANJE TEHNIČNE VLADE, KI BO ZNALA MOBILIZIRATI VSE NAŠE POTENCIALE IN DVIGNITI SLOVENIJO IZ KRIZE

Nam gre za Slovenijo, GRE TUDI VAM?

PODPISANI:
  1. Janez Butara, upokojeni polkovnik SV

2. Remzo Skenderović, univ.dipl.prav., pomočnik poveljnika brigade

3. Rudolf Krošl, upokojeni stotnik SV
  4. Janez Muhvič, upokojeni major SV
  5. Ernest Breznikar, upokojeni polkovnik SV
  6. Franci Medle, upokojeni major SV
  7. Boris Pogačar, dr.med.kirurg, stotnik sanitetne službe
  8. Rafko Križman, profesor telesne vzgoje, rez. major SV
  9. Mitja Teropšič, upokojeni polkovnik SV
10. Stane Jarm, upokojeni praporščak SV
11. Jože Butara, upokojeni podpolkovnik JA
12. Anton Šuklje, upokojeni podpolkovnik SV
13. Miha Molan, višji inšpektor Policije v pokoju
14. Ribič Jože, OZVVS
15. Darko Kastelic, upokojeni stotnik I SV

Letter to
Vlada Republike Slovenije
Zahtevamo, da vlada RS odstopi in da se formira tehnična vlada!

Nam gre za Slovenijo, GRE TUDI VAM?

PODPISANI:
Janez Butara, upokojeni polk. SV

Remzo Skenderović, univ.dipl.prav.pom.pov.B-de

Rudolf Krošl,u.stotnik.

Janez Muhvič, u.major Brezovnik Ernest, u.polk.

Franc Medle, u.major

Boris Pogačar, dr. med.,kirurg,stotnik san.službe